Головна Новини Світ Росія До Медведєва приставили психіатра: що сталося з кремлівським пропагандистом
commentss НОВИНИ Всі новини

До Медведєва приставили психіатра: що сталося з кремлівським пропагандистом

Невдала спроба суїциду, яку нібито намагався здійснити Дмитро Медведєв, спричинила сумні наслідки

7 липня 2022, 16:34 comments2475
Поділіться публікацією:

Схоже, що в житті колишнього президента рф Дмитра Медведєва настала справжня чорна смуга. Телеграм-канал Generall SVR пише, що пропагандист Путіна намагався покінчити з життям, але спроба вийшла невдалою. Написав 5 варіантів передсмертної записки. Окрім цього, від нього хоче піти дружина Світлана.

До Медведєва приставили психіатра: що сталося з кремлівським пропагандистом

Дмитро Медведєв (фото з відкритих джерел)

Стало відомо, що після невдалої спроби суїциду Мєдвєдєв піде на лікування до психіатра. Окрім цього, йому категорично заборонено вживати алкоголь. Такі розпорядження, пишуть автори повідомлення, дав сам Путін.

 Колишній президент рф, намагаючись себе вбити, написав п'ять варіантів передсмертної записки. Там визнав "російську спецоперацію" війною та у всьому звинуватив Путіна. Але про його вчинок дізнався очільник Кремля та відправив на лікування.

"Вже з наступного тижня з колишнім президентом Росії Дмитром Медведєвим почне працювати психіатр. Попередньо встановлено графік контактів — чотири рази на тиждень, при необхідності графік буде переглянуто. Дмитро Анатолійович буде змушений дотримуватися рекомендацій і дотримуватись графіку не лише спілкування з лікарем, а й регулярного прийому прописаних ліків. Сподіваємося, терапія дасть позитивну динаміку і ми вже скоро побачимо Дмитра Анатолійовича, який мирно сидить на лавочці в парку і спокійно спостерігає процес зростання дерев, а політика це — зайве, не його це",- йдеться у повідомленні.

 А ще — від Медведєва пішла дружина. Світла хоче подати на розлучення та навіть збирається змінити прізвище. І вже навіть звернулася до Путіна, щоб він це одобрив.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Мєдвєдєв пригрозив Європі новими цінами на газ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини