Головна Новини Світ Росія Мєдвєдєв пригрозив Європі новими цінами на газ
commentss НОВИНИ Всі новини

Мєдвєдєв пригрозив Європі новими цінами на газ

У Росії почали звучати перші реакції на зупинку сертифікації газопроводу "Північний потік-2"

22 лютого 2022, 16:03
Поділіться публікацією:

Російські політики почали реагувати на новину про зупинку сертифікації газопроводу "Північний потік-2". Таке рішення стало реакцією уряду Німеччини на визнання незалежності самопроголошених республік ЛНР та ДНР на території України. Заступник глави Ради Безпеки РФ Дмитро Мєдвєдєв написав у своєму Twitter, як він ставиться до такої новини, передає портал "Коментарі".

Мєдвєдєв пригрозив Європі новими цінами на газ

Дмитро Мєдвєдєв. Фото з відкритих джерел

Дмитро Мєдвєдєв написав у соцмережі, що за рішення про зупинку сертифікації газопроводу "Північний потік-2" доведеться дорого заплатити європейцям, натякнувши на нову ціну за газ.

"Канцлер ФРН Олаф Шольц доручив зупинити сертифікацію газопроводу "Північний потік-2". Ну що ж. Ласкаво просимо в новий світ, у якому вже скоро європейці будуть платити 2000 євро за тисячу кубів газу!" — написав Мєдвєдєв.

Раніше "Коментарі" писали, що канцлер ФРН заявив, що він не бачить можливості провести сертифікацію газопроводу і запустити його, у зв'язку з тим, що сталося вчора в Росії, коли президент РФ Путін підписав указ про визнання так званих "ДНР" та "ЛНР". Шольц заявив, що сертифікацію "Північного потоку-2" буде зупинено, Мінекономіки ФРН надано відповідні вказівки. У нових реаліях, які створила сама Росія, говорити про підготовку "Північного потоку-2" до запуску немає жодного сенсу.

Також "Коментарі" писали про те, що стало відомо, що після рішення Росії визнати незалежність самопроголошених республік ЛНР та ДНР, Великобританія анонсувала санкції проти російських банків та олігархів. Видання Forbes оприлюднило імена російських бізнесменів, які потрапили у цей список.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ікс

22 лютого 2022, 16:14

От вам німчура і вишенька на торті, дякуючи Меркель.


Новини