Головна Новини Світ Росія До Москви прибула військова делегація союзника Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

До Москви прибула військова делегація союзника Росії

Союзник Росії прибув до Москви зі своєю військовою делегацією для посилення співпраці.

21 серпня 2023, 15:23
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Іранська військова делегація прибула до Москви для обговорення співпраці між сухопутними силами Ірану та Росії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російську державну інформаційну агенцію ТАСС.

До Москви прибула військова делегація союзника Росії

Командувач Сухопутних військ Ірану Кіумарс Хейдарі. Фото з відкритих джерел

Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну, Захід посилив санкції проти країни-агресора. Таким чином Росія почала шукати та налагоджувати відносини з іншими країнами. Одним з найбільших союзників Росії став Іран, який також перебуває під санкціями Заходу вже кілька десятиліть.

Тепер військова делегація з Ірану на чолі з командувачем Сухопутних військ Кіумарсом Хейдарі прибула до Москви. Згідно з офіційною інформацією Москва та Тегеран будуть обговорювати питання покращення співпраці між країнами у сфері сухопутних військ.

Нагадаємо, що Захід неодноразово звинувачував Іран через постачання зброї до Росії, зокрема це стосується дронів-камікадзе Shahed 136, які у Росії перемальовують та називають "Герань-2".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що хакери зламали пошту російського політика найвищого ешелону. Таким чином було викрито корупційні схеми, а також кураторство політика у питаннях Африки, Індії та Ірану, яке мало поліпшити співпрацю з цими країнами для обходу західних санкцій. Крім того, викриті матеріали вказують на причетність російського політика до анексії Криму та поширення гібридної інформації, яка мала на меті дестабілізувати ситуацію в Україні та інших країнах.

Також "Коментарі" писали, що штучний інтелект створив перший міжнародний збройний скандал. У ньому Сербія нібито уклала контракт з Іраном на поставку 20 тис. дронів-камікадзе.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Єрмаков

21 серпня 2023, 14:51

Власть Ирана делает большую ошибку для себя помагая РФ.


Новини