Головна Новини Світ Росія Дочка директора головної пропагандистської машини РФ зганьбилася в мережі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дочка директора головної пропагандистської машини РФ зганьбилася в мережі (ФОТО)

Софія Ернст, як і багато росіян, люблять спиртне в будь-який час дня

21 серпня 2024, 23:35 comments1029
Поділіться публікацією:

 Дочка головного російського пропагандиста Костянтина Ернста, Софія, опинилася в центрі уваги через незвичний вибір сніданку, що викликало резонанс у мережі.

Дочка директора головної пропагандистської машини РФ зганьбилася в мережі (ФОТО)

Софія Ернст з батьком (фото з відкритих джерел)

Згідно з інформацією з російського пропагандистського телеграм-каналу "Звездная пыль", Софія Ернст надає перевагу пиву та чіпсам на сніданок.

"Софія Ернст починає ранок як справжній пацан: пиво та чіпси. А вдалині піаніст грає Круга. Ксенія Собчак уже додала свої коментарі. Ми встигли всюди," — повідомляє канал.

Сама Софія також не приховує своєї любові до пива, заявивши, що якби вона була напоєм, то це було б пиво. На цю заяву відреагувала пропагандистка Ксенія Собчак, жартома запропонувавши їй стати пивом марки "Балтика", підкреслюючи дешевизну і простоту такого вибору.

Дочка директора головної пропагандистської машини РФ зганьбилася в мережі (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що популярну російську співачку родичі зачинять у рехабі Російська співачка Глюк'oZa (Наталя Іонова), яка підтримує терористичне вторгнення РФ в Україну, нещодавно майже зірвала концерт у Красноярську своєю дивною поведінкою. Після інциденту вона заявила, що причиною стала вживання антидепресантів, які їй були призначені після смерті бабусі. 

Згідно з повідомленнями росЗМІ Mash, рідні та близькі планують відправити артистку до реабілітаційного центру, де раніше лікувалася співачка МакSим. Вони розглядають варіанти як в Росії, так і за кордоном, і сама співачка не проти такого рішення. Зараз до неї приставили двох охоронців, які стежать за нею під час концертів і не відходять ні на крок. За даними ЗМІ, в планах є курс лікування за спеціальними запитами, що включає тижневий VIP-тариф для прокапування, очищення та стабілізації стану після нервових зривів.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини