Головна Новини Світ Росія "Приставили охоронців": популярну російську співачку родичі зачинять у рехабі
commentss НОВИНИ Всі новини

"Приставили охоронців": популярну російську співачку родичі зачинять у рехабі

Сама Глюк'oZa не проти пройти лікування в рехабі

31 липня 2024, 23:20
Поділіться публікацією:

 Російська співачка Глюк'oZa (Наталя Іонова), яка підтримує терористичне вторгнення РФ в Україну, нещодавно майже зірвала концерт у Красноярську своєю дивною поведінкою. Після інциденту вона заявила, що причиною стала вживання антидепресантів, які їй були призначені після смерті бабусі.

"Приставили охоронців": популярну російську співачку родичі зачинять у рехабі

Російська співачка Глюк'oZa (фото з відкритих джерел)

Згідно з повідомленнями росЗМІ Mash, рідні та близькі планують відправити артистку до реабілітаційного центру, де раніше лікувалася співачка МакSим. Вони розглядають варіанти як в Росії, так і за кордоном, і сама співачка не проти такого рішення. Зараз до неї приставили двох охоронців, які стежать за нею під час концертів і не відходять ні на крок.

За даними ЗМІ, в планах є курс лікування за спеціальними запитами, що включає тижневий VIP-тариф для прокапування, очищення та стабілізації стану після нервових зривів.

У 2020 році їй заборонили в'їзд у країну до 2023 року через неодноразове відвідування Криму з порушенням державного кордону України.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російську співачку закликали відправити на лікування від залежності. Російський продюсер Йосип Пригожин, який підтримує агресивну політику Кремля щодо України, висловив свою думку про нещодавній виступ співачки Глюк'оZи в Красноярську. На концерті артистка мала проблеми з голосом і дивно поводилася, що майже призвело до зриву заходу. Як повідомляє російське видання "Звездач", Пригожин заявив, що вже не вперше стає свідком подібної поведінки Глюк'оZи на сцені.

Він також додав, що поведінка артистки була образливою як для глядачів, так і для організаторів концерту.
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/mash

Новини