Головна Новини Світ Росія Дочка Путіна з'їздила до Німеччини, щоб підтягнути обличчя: ЗМІ з'ясували подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Дочка Путіна з'їздила до Німеччини, щоб підтягнути обличчя: ЗМІ з'ясували подробиці

Катерина Тихонова пройшла процедуру підтяжки обличчя в Німеччині

28 травня 2022, 20:30 comments1268
Поділіться публікацією:

Війна війною, а похід до косметолога в однієї з дочок Путіна за розкладом. І не десь, а в ненависній Європі. Менша донька президента рф Катерина Тихонова в чергове омолодилась, вона  пройшла процедури підтяжки обличчя в німецьких косметологів. Про це інформує німецька газета Bild та Mirror.

Дочка Путіна з'їздила до Німеччини, щоб підтягнути обличчя: ЗМІ з'ясували подробиці

Катерина Тихонова (фото з відкритих джерел)

Важливо, що 35-річна донька диктатора   часто мандрує  в Німеччину, і проходить там   такі дороговартісні косметичні процедури.  Виконуючи їх ВІП – пацієнтці,  проводять ін'єкції  її  особистої плазми крові. Плазма виділяється  на спеціальних  устаткування, які працюють за принципом центрифуги.

Ця недешева  процедура омолодження має назву  плазмоліфтинг. Як стверджують,  її  собі вподобала американська  знаменитість  Кім Кардашян. Щодо вартості  процедури в німецьких клініках, то вона вартує майже   3400 фунтів стерлінгів за сеанс, або приблизно 4300 доларів, про це  інформує Mirror.

Медіа стверджує, що менша донька Путіна ще зробила ін'єкції батоксом та гіалуроновою кислотою, щоб не було зморшок на лобі та зморшок  біля губ.

"Катерина Тихонова  витрачає  тисячі євро на дивні косметичні процедури — вона, як і її батько, має бажання бути  молодою і жити  вічно?", — так коментують західні ЗМІ  омолодження  доньки Путіна.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що РФ захлисне тотальне безробіттяРосійська агресія покарає своїх творців і почне цю місію безробіття. Немає цивілізації – немає робочих місць. Це має бути зрозуміло всім адекватним та розсудливим людям. З'явилися дані про плани ліквідації російського сегменту Starbucks – це маса робочих місць, оскільки каву люблять усі.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини