Головна Новини Світ Росія Донька відомої аторки, яка померла від раку, вперше показала, як хвороба змінила її матір (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Донька відомої аторки, яка померла від раку, вперше показала, як хвороба змінила її матір (ФОТО)

Дочка Анастасії Заворотнюк вирішила повернутися в соцмережі через 40 днів після смерті матері

8 липня 2024, 22:50 comments2235
Поділіться публікацією:

 Дочка російської акторки Анастасії Заворотнюк, яка нещодавно померла від онкозахворювання, Анна Заворотнюк, звернулася до своїх підписників і заявила, що повертається до звичайного життя.

Донька відомої аторки, яка померла від раку, вперше показала, як хвороба змінила її матір (ФОТО)

Анна Заворотнюк (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в соціальних мережах Анна зазначила, що тепер її мати не страждає від страшної хвороби, з якою боролася п'ять років.

"Відсьогодні вирішила, що пора повертатися. Усі ці 40 днів я проводила багато часу з сім'єю, дуже багато згадували маму — наші спільні радісні моменти. І я для себе зрозуміла одну дуже правильну річ, яка мені дасть змогу якось рухатися далі, — це те, що їй там легше і краще. Вона дуже сильно хворіла. Усі ці п'ять років були надзвичайно важкими, особливо останні кілька років. І їй там дійсно краще", — заявила Анна.

Дівчина також показала портрет своєї матері і зазначила, що Анастасія хотіла б зараз бачити своїх рідних щасливими.

"Ми, її діти, повинні бути її продовженням, радувати, бути щасливими, здоровими і просто жити далі. Виговорилася я вам", — сказала Заворотнюк.

Донька відомої аторки, яка померла від раку, вперше показала, як хвороба змінила її матір (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що дружина Пєскова зізналася, що споювала російську акторку, яка померла від раку, перед смертю. Наприкінці травня акторка Анастасія Заворотнюк померла після тривалої боротьби з агресивною формою онкології, яка тривала з 2019 року. Її сім'я ретельно приховувала стан здоров'я артистки від сторонніх очей протягом п'яти років, але після її смерті деякі деталі стали відомими.

Один з таких випадків розкрила фігуристка та підтримувачка путінського режиму Тетяна Навка, колега чоловіка Заворотнюк, Петра Чернишова. В інтерв'ю для російських ЗМІ вона зізналася, що порушила рекомендації лікарів і давала Заворотнюк вино на її прохання, навіть коли акторка вже була лежачою хворою.
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини