Головна Новини Світ Росія Дружина Пєскова зізналася, що споювала російську акторку, яка померла від раку, перед смертю
commentss НОВИНИ Всі новини

Дружина Пєскова зізналася, що споювала російську акторку, яка померла від раку, перед смертю

Тетяна Навка проносила спиртне за спиною у чоловіка покійної акторки

25 червня 2024, 22:40
Поділіться публікацією:

 Наприкінці травня акторка Анастасія Заворотнюк померла після тривалої боротьби з агресивною формою онкології, яка тривала з 2019 року. Її сім'я ретельно приховувала стан здоров'я артистки від сторонніх очей протягом п'яти років, але після її смерті деякі деталі стали відомими.

Дружина Пєскова зізналася, що споювала російську акторку, яка померла від раку, перед смертю

Тетяна Навка (фото з відкритих джерел)

Один з таких випадків розкрила фігуристка та підтримувачка путінського режиму Тетяна Навка, колега чоловіка Заворотнюк, Петра Чернишова. В інтерв'ю для російських ЗМІ вона зізналася, що порушила рекомендації лікарів і давала Заворотнюк вино на її прохання, навіть коли акторка вже була лежачою хворою.

"Останній рік Настя вже лежала і не вставала... А оскільки Настюха любила компанії, подружок, тусовки, вона нам говорила: 'Дівчата, я вас благаю, принесіть мені келишок червоного вина'," — розповіла Навка. Вона також зазначила, що обманом вивела Петра Чернишова з палати, щоб напоїти Анастасію вином.

Після смерті акторки, під час поминального обіду, Петро Чернишов вирішив провести церемонію без алкоголю. Навка заперечила проти цього, заявивши, що Настя була б проти такого рішення.

"Після кладовища було прощання, і Петро раптом вирішив, що ніхто не буде піднімати келихи. І я кажу: 'Петре, чому?' Він каже: 'Ну, ми вже п'ять років не п'ємо...' Я кажу: 'Ну це ти не п'єш, а Настюха-то пила з нами.' Я кажу: 'Вона буде незадоволена, якщо ми за неї не піднімемо келих. Ти як хочеш, а ми це зробимо.' І він погодився," — розповіла Навка. Вона додала, що на поминальному обіді згадували веселі моменти, пов'язані з Анастасією, і навіть сміялися, створюючи атмосферу, ніби святкують її день народження, а не прощаються з нею. Наприкінці Чернишов подякував за створену атмосферу.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що діти російської акторки, що померла від раку, можуть вигнати з дому її чоловіка

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини