Головна Новини Світ Росія Дослідження голосу Путіна: експерт виявив несподівану відмінність у виступах президента РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Дослідження голосу Путіна: експерт виявив несподівану відмінність у виступах президента РФ

Британський експерт зі штучного інтелекту заявив, що на виступах президента Росії Володимира Путіна були використані різні особи.

4 грудня 2023, 15:40 comments2811
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Експерт зі штучного інтелекту Девід Поуп провів дослідження у якому порівняв голоси президента Росії Володимира Путіна під час виступу у листопаді та травні 2023 року. За словами британця, ймовірно, це дві різні особи. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Express.

Дослідження голосу Путіна: експерт виявив несподівану відмінність у виступах президента РФ

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Девід Поуп, який є засновником Speech Craft Analytics, що займається аналізом аудіозвуків за допомогою штучного інтелекту вирішив порівняти промови Володимира Путіна. Перша промова, яку проаналізував Поуп була проголошена на засіданні "Всесвітнього російського народного собору" 28 листопада. Тоді як інша стосувалась виступу Путіна 9 травня на "День Перемоги".

Експерт зі штучного інтелекту пояснює, що людські голоси мають певні індикатори, тому їх можна порівняти з унікальністю подібно до відбитків пальців. Під час аналізу Поуп встановив, що сім з десяти параметрів у промові Путіна виявились різними. Британський експерт впевений на 99%, що це два різних оратори.

Зазначимо, що чутки про використання різних двійників Путіна усе частіше поширюються у мережі. Вони пов’язані з дивною поведінкою президента Росії, або деякими відмінностями у зовнішності. Журналіст Нік Строгов вказує на можливість такого сценарію.

"Адміністрація президента може наймати людей, схожих на Путіна, для заходів, які не вимагають його словесної участі, але вимагають його присутності, зокрема для фото", — зазначив Строгов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Японії вчені представили докази існування двійників Путіна.

Також "Коментарі" писали про виступ президента Росії у якому було помічено велику пухлину на щоці у Путіна. У мережі обговорюють відео та вказують на три можливі версії: двійник, хвороба та пластична операція.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини