Головна Новини Світ Росія Путін пояснив без чого не може існувати Росія у промові про "рускій мір"
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін пояснив без чого не може існувати Росія у промові про "рускій мір"

Путін назвав російський народ основою існування Росії та "рускій мір".

28 листопада 2023, 16:52
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін виступив на засіданні "Всесвітнього російського народного собору", де розповів, що таке "російський світ". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Путін пояснив без чого не може існувати Росія у промові про "рускій мір"

Путін розповів, що таке "рускій мір". Фото з відкритих джерел

Відбулась раніше анонсована промова Путіна про "російський світ". Диктатор РФ у своєму виступі пояснив, що без такого етносу як росіяни "російський світ" та Росія в принципі не може існувати.

"Без росіян як етносу, без російського народу немає і не може бути "руского міра" та самої Росії", — заявив президент Росії.

Путін вказав, що у його словах нібито не має ніякої зверхності російського народу перед іншими народами, культурами та етносами.

"У цьому твердженні немає якоїсь претензії на перевагу, винятковість, вибраність. Це просто факт, як те, що у нашій Конституції закріплено статус російської мови як мови державотворчого народу", — сказав Володимир Путін.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про провал плану Путіна та створення нової проблеми у Кремлі. Російський диктатор хотів створити міграційну кризу на кордоні з Фінляндією, одна фінський уряд закрив пункти пропуску. Як наслідок мігрантів, які Росія збирала з країн Африки та Близького Сходу опинились на території РФ і створюють проблеми для Путіна.

Також "Коментарі" писали, що "рускій мір" опинився у одній з популярних туристичних країн та створює проблеми місцевим мешканцям. Російські туристи масово приїжджають в азійську країну та залишаються там жити після закінчення візи. Згодом росіяни починають вести нелегальний бізнес та пояснюють це тим, що єдиний спосіб бути "на плаву" це порушувати закон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини