Головна Новини Світ Росія Довго не протрималися: відома мережа магазинів відновить роботу у Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Довго не протрималися: відома мережа магазинів відновить роботу у Росії

Крапки Mango відкриватимуться на місці магазинів британського бренду Marks

22 липня 2022, 16:28 comments1008
Поділіться публікацією:

Іспанський ретейлер Mango повернеться до Росії під керуванням турецької фінансової групи Fiba Retail. Як передає портал "Коментарі", про це пишуть "Відомості".

Довго не протрималися: відома мережа магазинів відновить роботу у Росії

Магазин. Фото - з відкритих джерел

Джерела, на які посилається російське видання, розповіли, що точки Mango будуть відновлювати роботу на місці магазинів британського бренду Marks & Spencer, яким франшиза в Росії володіє Fiba Retail. Як і очікувалося, відновлювати роботу відомий бренд планує у Москві. У Росії під керівництвом Fiba Retail працювало 48 магазинів Marks & Spencer. Після 24 лютого, коли відбулося повномасштабне вторгнення Росії в Україну бренд заявив, що припиняє роботу в Росії і залишає російський ринок.

Mango офіційно у Росії з 1999 року. За час роботи в РФ у бренду з'явилася ціла мережа магазинів по всій Росії. Усього було 55 своїх магазинів та ще 53 точки торгували за франшизою. Іспанська компанія називала російський ринок пріоритетним. За продажами він входив до першої п'ятірки.

Заради правди варто відзначити, що відхід з російського ринку був теж половинчастим. У березні Mango начебто зупинила продаж у своїх російських магазинах, але франчайзингові точки продовжили роботу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — санкційний тиск на Росію посилюється: що потрапило до нового санкційного пакета Європейського Союзу – чи впаде тепер економіка РФ, чи знову санкції вводяться з рядом винятків. Експерти детально розібрали питання спеціально для нашого видання.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент РФ Путін думає над двома шляхами анексії в Україні: експерти розповіли, чого насправді боїться Кремль.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини