Головна Новини Світ Росія Друг Путіна звинуватив російський телеканал у зраді: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Друг Путіна звинуватив російський телеканал у зраді: що сталося

В’ячеслав Фетісов незадоволений тим, що в РФ показали чемпіонат світу з хокею

6 червня 2024, 23:55
Поділіться публікацією:

Дворазовий олімпійський чемпіон з хокею та  представник Держдуми В’ячеслав Фетісов гостро критикував   телеканали РФ за те, що висвітлювали  чемпіонату світу-2024 з хокею. Захід проходив  в травні і закінчився сенсаційною перемогою хокеїстів  Чехії.

Друг Путіна звинуватив російський телеканал у зраді: що сталося

В’ячеслав Фетісов (фото з відкритих джерел)

Відповідні коментарі Фетісова оприлюднив  "Р-Спорт". Олімпієць  називає демонстрацію  ЧС з хокею в РФ зрадою. В  Росії  ЧС-2024 в прямому ефірі показали на телеканалах холдингу "Матч ТВ", який подає в ефір "добірну" пропаганду.

"Я не дивився чемпіонат світу. Я думаю, це зрада — показувати цю вакханалію тут, у країні", — сказав  В’ячеслав Фетісов.

Коментатори мереж тільки посміялись зі слів  олімпійця та депутата. Один з них називає  його "гидким лизоблюдом".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Кремлі відреагували на слова Макрона про те, що РФ готується атакувати Олімпіаду. Дмитро Пєсков заявив, що звинувачення Еммануеля Макрона мають "голослівий характер". За його словами, нібито західні політики часто дозволяють собі робити "необґрунтовані" звинувачення на адресу Москви. Пєсков заявив, що всі такі звинувачення не мають "виразної аргументації".

 Також "Коментарі" писали про те, що російський боксер накинувся з погрозами на ФранціюКолишній  боксер з РФ  і депутат російської Держдуми  Микола Валуєв в чергове проявив власне  вірнопідданське завзяття.  Обурливий  коментар він надав  порталу Sport24, таким чином реагуючи на нещодавню заяву мера Парижа Анн Ідальго, яка виступає  проти участі спортсменів з Росії та Білорусі на Олімпіаді-2024.

Продовжуючи старі  традиції путінських пропагандистів, колишній боксер на цей раз  згадав  війну між Російською імперією і наполеонівською Францією на початку 1810-х. 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини