Головна Новини Світ Росія У Кремлі відреагували на слова Макрона про те, що РФ готується атакувати Олімпіаду
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відреагували на слова Макрона про те, що РФ готується атакувати Олімпіаду

Спікер кремлівського диктатора Дмитро Пєсков відреагував на заяву президента Франції Еммануеля Макрона про те, що Росія атакуватиме літню Олімпіаду, яка пройде в Парижі

5 квітня 2024, 13:48
Поділіться публікацією:

Дмитро Пєсков заявив, що звинувачення Еммануеля Макрона мають "голослівий характер". За його словами, нібито західні політики часто дозволяють собі робити "необґрунтовані" звинувачення на адресу Москви.

У Кремлі відреагували на слова Макрона про те, що РФ готується атакувати Олімпіаду

Дмитро Пєсков

Пєсков заявив, що всі такі звинувачення не мають "виразної аргументації".

"Це абсолютно голослівні звинувачення. Ми абсолютно не приймаєм подібні звинувачення",
— наголосив речник кремлівського диктатора.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що президент Франції Еммануель Макрон заявив , що він впевнений у тому, що Росія атакує Олімпіаду, яка пройде влітку в Парижі. При цьому він додав, що має щодо цього інформацію.

Відомо, що останнім часом Макрон змінив свою позицію щодо Росії на більш жорстку. За інформацією західних ЗМІ, він закликав президента США Джо Байдена та канцлера Німеччини Олафа Шольца відійти від своїх "червоних ліній" у питанні протидії Росії та підтримки України. При цьому нібито ні Шольц, ні Байден не підтримали Макрона, бо побоюються, що їхні країни будуть втягнуті у війну з Росією, а їм це не потрібно.

Крім того, Макрон хоче, щоб країни Заходу надіслали російському диктатору Володимиру Путіну чіткий сигнал про те, що в ЄС розглядають різні шляхи протидії РФ, навіть військовий.

На думку деяких російських журналістів, позиція Макрона могла змінитися після отримання певної інформації, яка могла його привести в сказ. Вони не виключають, що вона стосується саме Олімпіади і того, що РФ може завдати по Парижу удар тактичною ядерною зброєю. Нібито після цього президент Франції змінив свою позицію щодо РФ і заявив про те, що не виключає відправлення французьких військових до України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини