Головна Новини Світ Росія Російський боксер накинувся з погрозами на Францію
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський боксер накинувся з погрозами на Францію

Микола Валуєв обурився заявою мера Парижа Анн Ідальго

1 квітня 2024, 23:15 comments2323
Поділіться публікацією:

Колишній  боксер з РФ  і депутат російської Держдуми  Микола Валуєв в чергове проявив власне  вірнопідданське завзяття.  Обурливий  коментар він надав  порталу Sport24, таким чином реагуючи на нещодавню заяву мера Парижа Анн Ідальго, яка виступає  проти участі спортсменів з Росії та Білорусі на Олімпіаді-2024.

Російський боксер накинувся з погрозами на Францію

Микола Валуєв (фото з відкритих джерел)

Продовжуючи старі  традиції путінських пропагандистів, колишній боксер на цей раз  згадав  війну між Російською імперією і наполеонівською Францією на початку 1810-х.  Російський депутат  піддав критиці Ідальго, називаючи її слова негостинними, погрожуючи черговим нападом на Париж.

"Дуже гостинне висловлювання від французів! Ну що я можу відповісти на це? Можу тільки їх усіх привітати з 210-річчям вступу російської армії в Париж. 31 березня 1814 року наші війська відвідали їх з усією російською душею! Більше сказати нічого", — зазначив  Микола Валуєв.

"Та от не може знати "чавунна голова" таких слів! Точніше, слова може і знає (не дарма ж плутається стільки років), але сенс для нього — напевно загадковий!", "Смішно читати міркування переможця паркувального охоронця про геополітику", "Коля — відбита голова", — пишуть вони.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що теракти, що сталися в РФ, могли відбутися у ФранціїФілія угруповання "Ісламська держава", яка взяла відповідальність за теракт у концертному залі Crocus City Hall у Підмосков'ї, протягом останніх місяців намагалася здійснити кілька атак на Францію. Таку заяву зробив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляє Le Parisien.

Макрон не навів подробиць. Публічних повідомлень про якісь запобігання терактам у Франції останнім часом не було. Однак у суботу після нападу на "Крокус" стало відомо про посилення ступеня терористичної загрози у Франції до максимальної. Рішення про це ухвалила Рада з оборони та національної безпеки.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини