Головна Новини Світ Росія Дружині Пєскова "натикали" в Мережі за теракт у "Крокусі"
commentss НОВИНИ Всі новини

Дружині Пєскова "натикали" в Мережі за теракт у "Крокусі"

Чемпіонка Олімпіади в Турині-2006 Тетяна Навка у себе в Instagram розмістила пост, присвячений теракту в "Крокус Сіті Холі"

24 березня 2024, 20:55
Поділіться публікацією:

Екс-олімпійська чемпіонка з фігурного катання, зараз — дружина прессекретаря  господаря Кремля  Володимира Путіна Тетяна Навка написала  на своїй сторінці  в Instagram скорботне повідомлення, присвячене подіям під час теракту в підмосковному залі "Крокус Сіті Холл".

Дружині Пєскова "натикали" в Мережі за теракт у "Крокусі"

Тетяна Навка (фото з відкритих джерел)

48-річна спортсменка (Навка народилася в Дніпропетровську, нині Дніпро — ред.) виставила фото із зображенням торговельного центру в Підмосков'ї, де стались масові вбивства,і додала, що це "страшна трагедія, в яку складно повірити".""

В  коментарях  росіянці почали згадувати за те, що вона ні словом не обмовилась про воєнні злочини російських  загарбницьких військ на території  України та не згадує про  величезні жертви під час війни.

"Приблизно таку кількість жертв Україні приносить кожне російське бомбардування, які трапляються по кілька разів на тиждень", "А через дії в Україні не сумуєте? Тут нічого страшного взагалі не сталося?", "А що сталося? Щось страшне? Так подивіться скільки могил в Україні", "Навка, а по Україні не сумуєш? Кожен божий день сотні загиблих від усякого виду ракет, розбито пів країни!", "Країна в крові... Ви там осліпли? Сподіваюся прозрієте, але пізно буде", — обурюються  коментатори в Мережі.

Дружині Пєскова ”натикали” в Мережі за теракт у ”Крокусі” - фото 2
Дружині Пєскова ”натикали” в Мережі за теракт у ”Крокусі” - фото 3

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що дружина Пєскова почала просувати кремлівські наративиДружина  спікера Кремля Дмитра Пєскова, це  ексфігуристка з РФ зі скандальною  репутацією, що зіпсувала її не спортивними досягненнями, Тетяна Навка  теж внесла  свою лепту, щоб якнайдалі  просунути  кремлівські  наративи. Колишня спортсменка погодилась на інтерв’ю для кремлівських видань. Але відповіді  її  переповнені пропагандистськими тезами. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини