Головна Новини Світ Росія Дружину Навального затримали на мітінгу в Росії (Відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дружину Навального затримали на мітінгу в Росії (Відео)

Юлію Навальну доправили до одного з відділків поліції в Москві

23 січня 2021, 17:25 comments1248
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 23-го січня в Росії відбувається акція в підтримку Олексія Навального. На мітингу в Москві була присутня й дружина самого опозиціонера Юлія Навальна. Жінка повідомила, що вийшла в підтримку "безстрашної, відважної людини", яку затримали одразу після того, як він перетнув кордони своєї батьківщини.

Дружину Навального затримали на мітінгу в Росії (Відео)

Юлію Навальну затримали на мітингу в Москві. Фото: 1k.com.ua

Проте Юлії не вдалося довго пробути на мітингу. Поліція її затримала на Пушкінській площі та доставила до найближчого відділку. Деталі затримання розповіла сама Навальна у своєму Інстаграмі.

Жінка пожартувала та вибачилася перед своїми підписниками за темне фото, яке вона зняла. "Вибачте за погану якість. Дуже погане світло в автозаку" — прокоментувала вона.


Відзначається, що правоохоронці, які затримали Юлію Навальну вели себе протиправно. Вони навіть не представилися на прохання мітингувальників. Окрім того, затримання пройшло без написання протоколу.


Також силовики затримують журналістів та блогерів. Деякі працівники ОМОНу використовують фізичну силу. Так поліція завдала ударів кореспондентці "Нової газети" Єлизаветі Кірпановій. Побили і зламали об'єктив фотоапарата кореспонденту цієї ж газети Вікторії Одіссоновой. 
Повідомляється, що ще одного журналіста Avtozak Live Микиту Ступина вдарили електрошокером. Попри це у всіх представників ЗМІ при собі були прес-картки, які дозволяють законні зйомки.
Нагадуємо, що раніше в Москві та інших містах з'явилися мітингувальники, які скандували: "Ми не боїмося!", "Банду Путіна — під суд!" і "Путін — злодій!". Спочатку протестувальників просили мирно розійтися, а потім почали розганяти кийками.
Також сайт "Коментарі" раніше розповідав, що російські учні в школах змінюють портрети Путіна на Навального. Відео дивіться на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxx

23 січня 2021, 21:06

хочeшь тpаxнyть краcивую дeвкy?! Oдинoкие и Замyжниe oчень xoтят ceкca, здесь дают в пoпy и бeрyт в pот, без дeнeг и обязательств, все aнoнимнo и беcплaтнo, можешь убeдиться cам ----- http://srt.vg/club


Новини