Головна Новини Світ Росія Російські учні в школах змінюють портрети Путіна на Навального (Відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські учні в школах змінюють портрети Путіна на Навального (Відео)

Школярі протестують проти режиму Путіна в мережі TikTok

22 січня 2021, 14:25 comments1113
Поділіться публікацією:

Російська молодь активно підтримує опозиціонера Олексія Навального та не боїться демонструвати своє ставлення до влади. В соціальній мережі TikTok з'являється все більше відео, на яких учні старших класів змінюють портрети Президента Володимира Путіна на портрети Навального. Про це повідомив Інстаграм-ресурс OpenMedia.

Російські учні в школах змінюють портрети Путіна на Навального (Відео)

Ситуація в Москві: російські учні знімають портрети Путіна. Фото: glavnoe.ua

Найчастіше на таких відео грають слова пісні відомого серед молоді виконавця Face: "Бути проти влади не значить бути проти Батьківщини". Також згадують старшокласники і легендарного Цоя з його відомими композиціями про зміни та свободу.


У зв'язку з цією ситуацією, влада Росії хоче заборонити соціальну мережу TikTok. Головним ініціатором ідеї стала Голова "Асоціації батьківських комітетів та спільнот" Ольга Леткова. Жінка пояснює, що TikTok давно час заборонити, оскільки через нього відбуваються маніпуляції з західної сторони.

Ольга Леткова відкрито сказала, що багаті та впливові країни хочуть змусити вийти молодь на вулиці та влаштувати хаос як у сусідніх країнах — Білорусі та Україні. Окрім того, жінка додає, що проблеми Росії занадто перебільшують.

Також на відео молодь закликає вийти на вулиці аби прогулятися 23-го січня. Саме в цей день прихильники Навального збираються вийти на акції підтримки ув'язненого.

На просторах соцмережі вже з'явилися інформаційні ролики, як поводити себе під час мітингу та що робити в разі затримання.

Нагадаємо, що громадяни збурилися після того, як опозиціонера та лідера "Фонду боротьби з корупцією" ув'язнили по прильоту до Росії. В той же самий час вийшов скандальний документальний фільм про розкішний та гігантський палац президента Росії Володимира Путіна, який ви можете переглянути на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини