Головна Новини Світ Росія Дубай, курорти в Європі: як золота молодь Росії "переживає" війну проти України (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дубай, курорти в Європі: як золота молодь Росії "переживає" війну проти України (ФОТО)

"Золота молодь" Росії гуляє у світі на широку ногу

13 січня 2023, 20:35
Поділіться публікацією:

 Не звертаючи уваги на  антизахідну  позицію  власних  батьків, так звана  "золота молодь"  РФ  те і робить, що  просаджує  гроші, мандруючи країнами Альянсу  та Євросоюзу.

Дубай, курорти в Європі: як золота молодь Росії "переживає" війну проти України (ФОТО)

Золота молодь Росії гуляє у світі на широку ногу (фото з відкритих джерел)

Нащадки високопосадовців, що тепер під санкціями, вподобали Дубай, Балі, Мальдіви, Сейшели та  ще ряд  відомих курортних  країн, інформує The Insider

Яскравою  шанувальницею  відпочинку  в країнах Заходу є   донька  керівника Служби зовнішньої розвідки РФ Сергія Наришкіна — Вероніка.

"Маски скинуті, і для нас очевидно, що блок НАТО веде гібридну війну і проти Росії, і проти нашого союзника — Республіки Білорусь", — сказав в 2022 році Наришкін.

Донька  підтримує  таку  антинатівську позицію  батька і минулого  літа відпочивала в Туреччині, що є членом Альянсу.

Дубай, курорти в Європі: як золота молодь Росії ”переживає” війну проти України (ФОТО) - фото 2
Дубай, курорти в Європі: як золота молодь Росії ”переживає” війну проти України (ФОТО) - фото 3

Молода росіянка  часто мандрує  Європою і відпочиває на  найдорожчих  курортах  разом з подругою Вікторією Колесниковою – донькою  відомого футболіста  команди "Локомотив" і російської збірної Олексія Косолапова.

В соціальних мережах журналісти  знайшли  чимало  світлин, що свідчать про спільні  подорожі. Дівчата відвідали  також  Італію  та Грецію.

Напередодні нового року  донька Наришкіна побувала  на Балі. Зокрема, разом з товаришкою  жила в готелі AYANA Resort Bali, де  вартість одної ночі  відпочинку вартує більше ніж 500 євро.

 Новий  2023 рік  Вероніка Наришкіна  зустрічала в Дубаї, ще раніше встигла відвідати Сейшели, бо  введені  Заходом та ЄС  санкції  ще не  торкнулись  її родини.

Ще одна любителька закордонного відпочинку – донька керівника російського оборонного відомства Ксенія Шойгу: Новорічні свята  вона зустріла в  сонячному Дубаї, залишивши батьківщину та земляків, які переживали холоди. Фотографії  з Ксенією, зроблені на  відпочинку в ОАЕ журналісти  The Insider побачили  в  чоловіка доньки  міністра оборони, блогера Олексія Столярова.

Дубай, курорти в Європі: як золота молодь Росії ”переживає” війну проти України (ФОТО) - фото 4
Дубай, курорти в Європі: як золота молодь Росії ”переживає” війну проти України (ФОТО) - фото 5

Медіа  підрахувало, що, аби відпочити в Дубаї, молодята  потратили  щонайменше 500 тисяч рублів, адже донька високопосадовця проживала  в одному з  великих люксових готелів Caesars Palace Dubai.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Євросоюз готує для Путіна додаткові санкції.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини