Головна Новини Світ Росія Думали, як бути з Курщиною. Путін "предметно" поговорив з Герасимовим
commentss НОВИНИ Всі новини

Думали, як бути з Курщиною. Путін "предметно" поговорив з Герасимовим

Путін вперше зустрівся з Герасимовим після обіцянки російських генералів витіснити ЗСУ з Курської області

24 серпня 2024, 23:33 comments1814
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін зустрівся з начальником Генштабу ЗС РФ та заслухав доповіді про протидію ЗСУ в Курській області.

Думали, як бути з Курщиною. Путін "предметно" поговорив з Герасимовим

Путін зустрівся з Герасимовим. Фото з відкритих джерел

У Кремлі повідомили, що Путін провів зустріч з керівництвом Об'єднаного угруповання військ та прийняв доповіді начальника Генштабу ЗС РФ Валерія Герасимова і начальника Головного оперативного управління Генштабу Сергія Рудського щодо протидії ЗСУ, які наступають на території Курської області.

Диктатор РФ також заслухав доповіді командувачів угрупованнями військ про оперативну обстановку на ввірених їм напрямках.

Як відомо, на останній нараді щодо ситуації в Курській області Путін вимагав "видавити супротивника" з російських територій, звинувачував Захід у тому, що трапилося, а також обіцяв дати "гідну відповідь" ЗСУ, які до того моменту вже просунулися на 25 км від кордону.

За даними Bloomberg, начальник Генштабу ЗС РФ Валерій Герасимов знав про підготовку наступу ЗСУ, але проігнорував інформацію та не став доповідати про неї Володимиру Путіну. На засіданні Радбезу РФ 7 серпня Герасимов заявив, що на територію Росії увійшло не більше однієї тисячі солдатів ЗСУ, хоча вже на той момент багато воєнкорів телебачення і пов'язаних із Міноборони РФ видань називали значно більшу кількість.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що рейтинг схвалення і довіри до Володимира Путіна у Росії рекордно обвалився через Курську операцію ЗСУ, свідчать результати опитування держслужби ВЦВГД. Зазначається, що такого сильного тижневого падіння соцслужба не фіксувала за весь час російського вторгнення в Україну. Результати опитування показали, що рейтинг схвалення дій російського диктатора з 12 до 18 серпня впав на 3,5% порівняно з попереднім тижнем та досяг 73,6%.  Рівень довіри до Володимира Путіна за цей же період знизився на 2,6% — до 78,2%. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини