Головна Новини Світ Росія «Дуже тебе люблять у тундрі!»: Путіну розповіли про життя у глибинці РФ, де немає навіть магазинів
commentss НОВИНИ Всі новини

«Дуже тебе люблять у тундрі!»: Путіну розповіли про життя у глибинці РФ, де немає навіть магазинів

Пропагандистський сюжет Кремля перетворився на прокол

23 січня 2024, 17:00 comments1519
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", російський диктатор Володимир Путін 23 січня взяв участь у черговому показовому шоу – Всеросійському сімейному форумі. Російські пропагандистські ЗМІ представили історію багатодітного оленяра, який нібито спеціально приїхав до Москви, щоб зустрітися з главою Кремля. Чоловік на камеру заявив, що в тундрі "дуже люблять Путіна", щоправда, потім видав, що немає можливості навіть дітям купити молока.

«Дуже тебе люблять у тундрі!»: Путіну розповіли про життя у глибинці РФ, де немає навіть магазинів

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

"Це наш Путін! Кожна дитина знає ваше ім'я. Розмовляти починають, скаже: "Мамо, у мене путінські гроші є, купи мені молоко". А мама каже: "Молоко де купити, магазину в тундрі немає". Такі у нас історії", – розповів чоловік.

По реакції Путіна було видно, що він не знав, як реагувати, чи сміятися з розказаного оленярем, чи з розумінням дивитися на того. У результаті після невеликої паузи диктатор відповів "Дякую!".

Також Володимир Путін пообіцяв оленяреві відвідати регіон і покататися в тундрі на оленях.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Росії Володимир Путін підписав указ про виділення коштів на пошук, оформлення та юридичний захист закордонної нерухомості, що належить Росії, включаючи період часів СРСР та Російської імперії.

Також видання "Коментарі" повідомляло – міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров вважає, що це західні країни загрожують застосуванням ядерної зброї, а не президент РФ Володимир Путін. Таку заяву Сергій Лавров зробив під час прес-конференції.

Раніше "Коментарі" писали — на що РФ перетворила ООН: чи вимальовуються перспективи переговорів Києва та Москви.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини