Головна Новини Світ Росія Двигун випустив стовп полум'я: літак з російськими туристами зіткнувся зі зграєю орлів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Двигун випустив стовп полум'я: літак з російськими туристами зіткнувся зі зграєю орлів (ВІДЕО)

Від різкого гальмування у Boeing лопнуло колесо на лівому шасі

24 вересня 2021, 22:12
Поділіться публікацією:

Боїнг 767-300 російської авіакомпанії, що здійснював рейс з кубинського міста Варадеро до російської столиці, налетів на несподівану перепону – зграю орлів. Пасажири літака зафільмували диверсію, винуватцями якої ледве не стали пернаті жителі повітряного простору. Цей ролик розмістив Telegram-канал Mash.

Двигун випустив стовп полум'я: літак з російськими туристами зіткнувся зі зграєю орлів (ВІДЕО)

В результаті виліт рейсу відклали на 23 години (скріншот з відео)

Лайнер  здійснював запланований політ в четвер,23 вересня. З території республіки Куба він вилетів після 10 години ранку за місцевим часом.

Як пише Вести.ru, повітряне судно, ще тільки розганялось на злітній смузі аеропорту, як зіткнулось з непередбачуваною перепоною  — кількома чималими птахами. Один з них,  вдарившись в лайнер, завдав обшивці літака пошкодження, інший залетів під правий двигун. Від цього він випустив стовп вогню.

Як розповідали пасажири лайнеру, екіпаж відразу ж зменшив швидкість польоту, але від екстреного процесу гальмування в літака лопнуло колесо на одному з двох шасі.

Боїнг 767-300 знову був змушений приземлитися на летовищі Варадеро. Повторний рейс відбувся через 23 години. Пасажири лайнера  провели цей час в місцевому готелі.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Росії на вершині Ельбрусу застрягла група туристівЯк стало відомо, група туристів, яка складалася з 19 осіб, здійснювала сходження на гору Ельбрус (Росія). До її складу входили мешканці різних російських міст. Повідомляється, що при сходженні альпіністи потрапили в сильну завірюху. Ними була запрошена допомога у рятувальної служби. У цей момент туристи перебували на висоті понад п'ять тисяч метрів.  




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини