Головна Новини Світ Росія У Росії на вершині Ельбрусу застрягла група туристів: є загиблі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії на вершині Ельбрусу застрягла група туристів: є загиблі (ВІДЕО)

Туристи застрягли на висоті понад п'ять тисяч метрів

24 вересня 2021, 11:03
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Росії на вершині Ельбрусу застрягла група туристів: є загиблі (ВІДЕО)

Група туристів застрягла на Ельбрусі. Фото: МНС

На вершині Ельбрусу застрягла група туристів. Про це повідомляє видання Кореспондент.

Як стало відомо, група туристів, яка складалася з 19 осіб здійснювала сходження на гору Ельбрус (Росія). До її складу входили мешканці різних російських міст.

Повідомляється, що при сходженні альпіністи потрапили в сильну завірюху. Ними була запрошена допомога у рятувальної служби. У цей момент туристи перебували на висоті понад п'ять тисяч метрів.

У пошуках були задіяні близько 70 рятувальників і 16 одиниць техніки. Їх роботу ускладнювала сильна заметіль, низька температура і пориви вітру, що досягають 40 метрів в секунду.

П'ять альпіністів загинули під час сходження. Чотирнадцять людей вдалося врятувати. Рятувальна операція завершена. Потерпілі були доставлені до медичного закладу. Стан восьми госпіталізованих оцінюють, як середньої тяжкості.

У Мережі з'явилося відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Росії на туристок звалився льодовик. Неподалік від популярного гірськолижного курорту в Карачаєво-Черкесії на висоті понад дві тисяч метрів група туристів в супроводі гіда зупинилася на привал. Четверо з них вирішили відійти, щоб зробити фотографію на тлі льодовика. У цей момент лід впав прямо на них. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Росії розбився бойовий вертоліт ФСБ. Повітряне судно на борту якого перебувало до п'яти членів екіпажу виконувало навчально-тренувальний політ. уламки були виявлені біля підніжжя гори Гостра, що на Камчатці. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини