Головна Новини Світ Росія "Є Путін і достатньо": у РФ несподівано запропонували замінити чиновників нейромережами
commentss НОВИНИ Всі новини

"Є Путін і достатньо": у РФ несподівано запропонували замінити чиновників нейромережами

У РФ запропонували екстравагантний спосіб, як зменшити число чиновників

23 листопада 2023, 23:15
Поділіться публікацією:

Губернатор Ханти-Мансійського автономного округу Наталія Комарова запропонувала залишити одного Володимира Путіна, а інших російських чиновників замінити нейромережами. Відео, на якому Комарова озвучує несподівану пропозицію, як зменшити кількість російських чиновників, опублікував Telegram-канал ASTRA, повідомляє портал "Коментарі".

"Є Путін і достатньо": у РФ несподівано запропонували замінити чиновників нейромережами

У Росії запропонували зменшити число чиновників за рахунок нейромережі. Фото з відкритих джерел

"Є президент і достатньо. А решта (чиновників – ред.) нехай іншими справами займаються. І ось тут, мені дається, що ці технології (нейромережі — ред.) були би вкрай корисними", — заявила Наталія Комарова.

Комарова, зокрема, заявила, що нейромережами можна було б замінити губернаторів, попри те, що сама займає посаду губернатора.

За її словами, впровадження нейромереж допомогло б прибрати негативні наслідки людського фактору у сферах ухвалення рішень та обслуговування.  

"Жарти жартами, але насправді це напрямок, в якому потрібно рухатися", — резюмувала Наталія Комарова.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що спікер кремлівського режиму Дмитро Пєсков заявляє, що зараз не агресор-РФ  є загрозою, а все по іншому — це влада Європи "загрожує" Росії. Зараз нібито рух  Альянсу "всією своєю міццю" наближається до російського кордону.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Путіна відреагували на заяву США про можливе постачання Іраном ракет до РФ. У США заявили, що Росія та Іран посилюють свою військову співпрацю. Мова йде, про можливе постачання Тегераном ракет для війни в Україні. У відповідь Кремль відмовилися коментувати такі заяви, наголосивши лише, що що військово-технічні зв’язки між двома країнами розвиваються.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини