Головна Новини Світ Росія У Путіна відреагували на заяву США про можливе постачання Іраном ракет до РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна відреагували на заяву США про можливе постачання Іраном ракет до РФ

Відносини між Росією та Іраном розвиваються, кажуть у Москві.

22 листопада 2023, 15:55
Поділіться публікацією:

У США заявили, що Росія та Іран посилюють свою військову співпрацю. Мова йде, про можливе постачання Тегераном ракет для війни в Україні. У відповідь Кремль відмовилися коментувати такі заяви. Відповідну заяву зробив речник російського президента Дмитро Пєсков, повідомляють російські ЗМІ

У Путіна відреагували на заяву США про можливе постачання Іраном ракет до РФ

Дмитро Пєсков (фото з відкритих джерел)

"Не думаю, що це варто коментувати, у нас розвиваються стосунки з Тегераном, включаючи ВТС", — висловився представник Кремля.

Також він заявив, що військово-технічні зв’язки між двома країнами розвиваються.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський розповів, що надсилав багато повідомлень для Ірану. Володимир Зеленський заявив, що з боку України було відправлено багато повідомлень для Ірану, щоб Тегеран не надавав для Росії зброї. Під час інтерв’ю Зеленського запитали, чи конфлікт на Близькому Сході впливає на війну в Україні. За словами Зеленського, протистояння Ізраїля та ХАМАС є викликом для світу, однак президент закликав не ігнорувати Росію, адже вона становить високий ризик для Заходу. Зокрема Зеленський наголосив і на союзнику Росії Ірані. 

Згідно з даними американської розвідки Росія активно застосовує іранські дрони в Україні. Головна причина таких дій Кремля, це компенсація запасів власної зброї, яка неухильно зменшується. Крім того, Росія збирається побудувати завод на території Білорусі, або РФ для виробництва іранських дронів.

Також "Коментарі" повідомляли про те, яка роль Ірану, Росії та Китаю у конфлікті на Близькому Сході За версією видання Bloomberg, саме Росія та Китай виграють від палестино-ізраїльської війни. Українська розвідка наголошує, що РФ допомагала бойовикам ХАМАС зброєю (видаючи це за допомогу з боку України), використовуючи терористичні атаки по Ізраїлю, зокрема з метою ослаблення підтримки нашої країни на міжнародній арені.
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини