Головна Новини Світ Росія Екс-міністр: Путін уже програв, повномасштабний наступ його не врятує
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-міністр: Путін уже програв, повномасштабний наступ його не врятує

Володимир Омелян вважає, що війна в тому вигляді, що вона є зараз для України обернеться планом дій щодо членства в НАТО і розширеною фінансовою підтримкою з боку ЄС

24 січня 2022, 15:08 comments1016
Поділіться публікацією:

Ще місяць такої "війни" і російський фондовий ринок припинить своє існування. Не допоможуть навіть рекордні ціни на нафту та газ. Російський рубль вже продовжує стрімке падіння, що б’є по всіх росіянах без виключення. Як інформує портал "Коментарі", про це у себе в Facebook пише екс-міністр інфраструктури Володимир Омелян.

Екс-міністр: Путін уже програв, повномасштабний наступ його не врятує

Російський фондовий ринок. Фото: з відкритих джерел

"Москва відчайдушно збирає голоси на свою підтримку серед європейських політиків, благаючи бодай саботувати дії Байдена, але й тут є суттєві проблеми: незалежні медіа послідовно формують громадську думку, що Росія – неадекватний сусід Європи і брутальний ворог. Це враження лише посилюється від платіжок за газ і електроенергію, яку європейці платять Москві, щоб вона їм погрожувала зброєю. Сила демократії на Заході в тому, що якщо виборець не хоче воювати – дуже важко його переконати йти на війну. Але, коли виборець вважає, що Росія – агресор, то лише політичний самогубець буде стверджувати протилежне", – зазначив Омелян.

Він додає, США блискуче зробили домашню роботу і обіграли Росію на їхньому ж полі: ставки зараз максимальні, для західної еліти питання хто ворог більше не є незрозумілим. Навіть "миролюбному" німецькому та французькому урядам доведеться це визнати незабаром.

"Ще місяць такої "війни" і Україна отримає план дій щодо членства в НАТО і розширену фінансову підтримку з боку ЄС з подальшим запрошенням до членства. Путін вже програв. Якщо він почне повномасштабний наступ – після першої ж поразки, яка неодмінно буде, "царя" розстріляють в лісі під Москвою свої ж. Не почне і відступить – його ті ж самі "свої" тихо отруять в Кремлі і скажуть, що помер від коронавірусу", – зазначив екс-міністр.

За його словами, в будь-якому випадку, Росія продовжує свій шлях розпаду. І ось до цього ми повинні бути готові, вистояти і перемогти.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Лондон вже анонсує стрімке зростання цін на газ та бензин після введення санкцій проти РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини