Головна Новини Світ Росія Експерт розповів, як Росія намагається заплутати ланцюги поставки нафти
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт розповів, як Росія намагається заплутати ланцюги поставки нафти

Після заборони ЄС на російську нафту та нафтопродукти Росія шукає альтернативні ринки продажу своїх енергоресурсів.

30 березня 2023, 13:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Виконавчий директор компанії Windward Амі Деніел розповів, як саме Росія продає нафту та оминає санкції. РФ намагається створити складні ланцюги поставок, щоб було важко визначити походження нафти. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Sky News.

Експерт розповів, як Росія намагається заплутати ланцюги поставки нафти

Російська нафта. Фото з відкритих джерел

Компанія Windward займається морською експертизою та стеженням за транспортуванням вантажів кораблями на основі штучного інтелекту. Її директор розповів як Росія уникає санкцій та продає нафту.

"Ми бачимо те, що Росія стратегічно використовує так звані перевезення з судна на судно посеред моря з мільйонами барелів, щоб заплутати ланцюжок поставок і джерело нафти", — говорить Амі Деніел.

Керівник компанії стверджує, що значно збільшилась кількість перевезень з судна на судно поблизу Греції.

"Я думаю, що це місце, де це відбувається, тож нафта, очевидно, йде до Індії, Китаю та тих країн", — вважає виконавчий директор Windward.

Амі Деніел стверджує, що окрім країн, які купують нафту у Російської Федерації навіть після повномасштабного вторгнення, ця сировина може потрапляти до держав, які не обов’язково підтримують Китай чи Іран, наприклад у Малайзію чи Індонезію.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Росії назвали "дружню" країну, яка збільшила поставки російської нафти у 22 рази.

Також "Коментарі" писали про країну, що продає найбільше нафти у світі почала купувати дизельне паливо в Російської Федерації. Таким чином країна з Близького Сходу хоче отримати від Росії дешевий ресурс для себе з можливістю його продати в майбутньому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини