Головна Новини Світ Росія Експрезидент Росії пригрозив США і НАТО ракетами
commentss НОВИНИ Всі новини

Експрезидент Росії пригрозив США і НАТО ракетами

Медвєдєв попередив Сполучені Штати, що гіперзвукові ракети незабаром будуть близькі до берегів НАТО

5 січня 2023, 21:05
Поділіться публікацією:

Вкотре колишній президент Російської Федерації Дмитро Медвєдєв після того, як посольство США заявило у відео, що воно солідарне з росіянами, які виступають проти війни в Україні, озвучив чергову погрозу, пишуть "Коментарі".

Експрезидент Росії пригрозив США і НАТО ракетами

Дмитро Медвєдєв знову в істериці

Повномасштабне вторгнення Росії в Україну спричинило найсмертоноснішу війну у Європі з часів Другої світової війни та найглибшу кризу у відносинах Москви із Заходом з часів Кубинської ракетної кризи 1962 року.

"Головний подарунок до Нового року з боєкомплектом ракет "Циркон" вирушив вчора до берегів країн НАТО", — сказав Медведєв, маючи на увазі відряджання президентом Володимиром Путіним військового корабля з гіперзвуковими крилатими ракетами в Атлантику.

Медведєв пригрозив істерично, що ракети можуть бути розміщені на відстані 100 миль (160 км) від узбережжя США, додавши: "Тож радійте! Це призведе до тями всіх, хто представляє пряму загрозу Росії та нашим союзникам".

Як писали "Коментарі" раніше, Володимир Зеленський на енергетичному саміті "Рамштайн" у Парижі закликав Євросоюз направити спеціальні місії на об'єкти критичної енергетичної інфраструктури за аналогією до місій МАГАТЕ на українських АЕС. На це відразу відреагував заступник голови Ради безпеки Росії, колишній російський президент Росії Дмитро Медвєдєв. "Просить ЄС направити місії на українські об'єкти критичної інфраструктури. Мабуть, хоче, щоб європейці сиділи там як живий щит. Їх не шкода, а гарматного м'яса ЗСУ йому, мабуть, мало. Потрібна свіжа кров. Настійно рекомендуємо безвідмовним європейцям цього разу не погоджуватися на відведену їм роль",- істерив Медвєдєв у соцмережах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини