Головна Новини Світ Росія Єресь під протокол: Кислиця розповів, яка користь від виступів Небензі
commentss НОВИНИ Всі новини

Єресь під протокол: Кислиця розповів, яка користь від виступів Небензі

Постійний представник України при ООН Сергій Кислиця зазначив, що "неможливо приховати правду"

11 липня 2024, 12:21
Поділіться публікацією:

Постійний представник України при ООН Сергій Кислиця впевнений, що виступи російського дипломата Василя Небензі у Раді Безпеки ООН можуть стати ключовими доказами у майбутніх судах. Попри численні звинувачення Росії проти України та Норвегії, він впевнений, що правда буде виявлена завдяки сучасним технологіям та розвідданим.

Єресь під протокол: Кислиця розповів, яка користь від виступів Небензі

Виступи Небензі у Раді Безпеки: чому вони важливі для України

Кислиця зазначає, що якщо слухати аргументи російських дипломатів, то можна побачити, як вони часто суперечать один одному. Саме такі виступи надалі можуть використовуватись як докази в міжнародних судах.

“Один із найбільш корисних елементів радбезу що приходить Небензя або його посіпака Полянський і давай розповідати під запис під протокол оцю всю єрєсь і брехню. Я вас запевняю рано чи пізно це все опиниться частиною доказової бази десятків адвокатів причому не тільки від імені України, а від імені приватних громадян, бо за цією війною будуть іти роки, якщо не десятиліття судових тяжб з країною агресором. Тому це неймовірно важливо постійно затягувати їх в Радбез, постійно наводити на них камеру і постійно змушувати говорити”, — зазначив Кислиця

У своєму виступі Сергій Кислиця також наголосив на неможливості приховувати факти в сучасному світі, де інформація шириться миттєво. Він вірить, що, попри тимчасові спроби маніпулювати або спотворювати інформацію, правда завжди виявиться, а винні зіткнуться з міжнародною справедливістю.

Читайте також на порталі “Коментарі” — Рішення Вашингтонського саміту НАТО про те, що повноцінне членство України в Альянсі є незворотним, безумовно, важливе, говорить нардеп Іванна Климпуш-Цинадзе. За її словами, зроблено ще один крок не тільки до мети України, а і до миру в регіоні. Країни-члени будуть продовжувати підтримувати Україну на її шляху до повної євроатлантичної інтеграції, включаючи членство в НАТО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини