Головна Новини Світ Росія Фанат Путіна та Кремля: російський співак відмовився їхати на фронт і видав перелякану відмазку
commentss НОВИНИ Всі новини

Фанат Путіна та Кремля: російський співак відмовився їхати на фронт і видав перелякану відмазку

SHAMAN не хоче ризикувати життям, але "прикривається" дружиною

25 липня 2023, 23:15 comments14425
Поділіться публікацією:

Виконавець з Росії  SHAMAN (Шаман), який  увесь час бере участь в так званих пропагандистських заходах, відповів відмовою щодо власної   поїздки на фронт. Шаман  змудрував собі відмовку боягуза, посилаючись на те, що  артиста  туди ніби "не пускають".

Фанат Путіна та Кремля: російський співак відмовився їхати на фронт і видав перелякану відмазку

Російський співак SHAMAN (фото з відкритих джерел)

За словами  путініста Володимира Кисельова, він покликав "Шамана"  до лінії зіткнення. Проте співак  придумав  на це запрошення відмову.  Навіть відмовляючись,  артист  не  визнав, що він є боягузом. Просто перекладає  всю "провину" на  власну дружину.

"З приводу цього співака ... я в житті не чув його. Максимум, що зробив — запросив поїхати на лінію зіткнення. Формулювання неможливості виїзду для чоловіка буде оригінальним: "Мене дружина не пускає", -  повідомив путініст Кисельов.

Коментувати всі  звинувачення з причини своєї  відмови  поїхати на лінію  фронту, Шаман  не хоче. Напрошується висновок, що  співак має бажання виконувати  власну пісню "Я — русский" в  більш безпечних  і надійних  місцях. Але недавно, цей захисник путінського  режиму  заставив про себе говорити тим, що  поїхав  до тимчасово окупованого міста  Маріуполь. На  руїнах міста, знищеного російськими  військовими, співак видав промову  щодо патріотизму і  співав перед найменшими маріупольцями, яких "зігнали" на його  виступ.

При цьому, Шаман повідомив журналістам  російського ТБ, що організував справжнє шоу для загарбників  Артист хизується, що таки реально був  поблизу  фронту і  російські  військові нагородили його "подарунком".


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російський скандальний шоумен влаштував скандал в готелі. Шоумен  з РФ Сергій Сосєдов, що став відомим  через участь в українському вокальному шоу "Х-фактор",  тепер влаштовує скандали в готелі в місті Вітебськ.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини