Головна Новини Світ Росія Фейгін розповів, що Трамп запропонує Путіну для закінчення війни в Україні: чи погодиться президент РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Фейгін розповів, що Трамп запропонує Путіну для закінчення війни в Україні: чи погодиться президент РФ

Дональд Трамп готовий закінчити війну в Україні та віддати частину українських територій Росії, однак Володимир Путін не піде на таку мирну угоду.

12 лютого 2024, 14:47 comments9196
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський опозиційний політик Марк Фейгін заявив, що Дональд Трамп у разі перемоги на виборах у США буде мислити як бізнесмен та запропонує Путіну закінчити війну в Україні віддавши 20% українських територій. Таким чином Путін отримає частину України, а Трамп закінчить війну. Проте Фейгін вказує, що президент Росії мислить по-іншому.

Фейгін розповів, що Трамп запропонує Путіну для закінчення війни в Україні: чи погодиться президент РФ

Володимир Путін та Дональд Трамп. Фото з відкритих джерел

Російський юрист Марк Фейгін під час інтерв’ю для "Еспресо" розповів, як Дональд Трамп захоче закінчити війну в Україні.

"Одразу скажу: я вважаю, що з приводу Путіна Трамп і помиляється  — як девелопер. У нього саме така психологія — психологія бізнесмена… Він напевне міркує так: слухай, нумо домовлятися. Тобі 20% України, ми забираємо 80% — чудовий бізнес, ти ж отримуєш голими 20%, це і території, й усі преференції, пов’язані з виходом до моря, і якась нова для тебе геополітична ситуація", — описує міркування Трампа щодо закінчення війни.

Попри такі можливі ідеї від Трампа Марк Фейгін стверджує, що Володимир Путін не погодиться на такі мирні умови. За словами Фейгіна, російський диктатор прагне захопити всі території України та вийти за її межі.

"Путіну не досить 20%, щобільше – йому недостатньо 100% України. Його мета – це те, що було заявлено в його меморандумі в грудні 2021 року: весь колишній східний блок, його демілітаризація від кордонів травня 1997 року, попри членство в НАТО цих країн", — розповів Фейгін, чого хоче Путін.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Дональд Трамп розкритикував допомогу Україні.

Також "Коментарі" писали про заяву Трампа, у які він заохочує вторгнення Росії до деяких країн НАТО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини