Головна Новини Світ Росія Ганьба в Курській області: Путін розповів, для чого Київ пішов ва-банк
commentss НОВИНИ Всі новини

Ганьба в Курській області: Путін розповів, для чого Київ пішов ва-банк

Диктатор вважає, що Київ хоче покращити переговорні позиції

12 серпня 2024, 15:30 comments1197
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", російський диктатор Володимир Путін у ході оперативної наради в режимі відеоконференції оцінив перспективи переговорів з Україною на тлі ситуації в Курській області. Кремлівський диктатор заявив, що Україна атакувала Курську область нібито для покращення переговорних позицій. Але сам Путін не бачить тепер жодних передумов для розмови з Києвом.

Ганьба в Курській області: Путін розповів, для чого Київ пішов ва-банк

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

За словами диктатора, Міноборони РФ має "вибити супротивника з території регіону".

Президент країни-окупанта вкотре заявив, що Захід нібито воює проти Росії "руками українців".

"Противник прагне поліпшення своїх переговорних позицій у майбутньому. Але про які переговори взагалі може йтися з людьми, які завдають ударів по мирним людям та громадянській інфраструктурі. Або намагаються створити загрози для об'єктів ядерної енергетики. Про що з ними взагалі можна говорити?", — додав Путін.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Путін доручив ФСБ та Росгвардії забезпечувати режим контртерористичної операції у Курській області, ефективно протистояти диверсійним групам ЗСУ. При цьому Путін стверджує, що метою нападу ЗСУ на Курську область є спроба зупинити настання російських військових на Донбасі.

"Подібні акції, безумовно, мають на меті головну військову мету, а саме, зупинити наступ наших військ щодо повного звільнення територій "Луганської, Донецької народних республік", території "Новоросії", — сказав він.

При цьому Путін зауважив, що "темпи наступальних операцій російських збройних сил, добровольців, ветеранів не лише не знизилися, а навпаки, збільшилися у півтора рази", і нібито російські окупаційні війська навіть просуваються вперед.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини