Головна Новини Світ Росія "Газпром" зупинить транспортування газу до Китаю: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

"Газпром" зупинить транспортування газу до Китаю: яка причина

"Газпром" з 22 по 29 вересня призупинить транспортування газу до Китаю

20 вересня 2022, 17:04
Поділіться публікацією:

Російський "Газпром" призупинить постачання газу до Китаю. Причиною назвали планові профілактичні роботи, що триватимуть з 22 по 29 вересня. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на інформацію "Газпрому".

"Газпром" зупинить транспортування газу до Китаю: яка причина

"Газпром" призупинить транспортування газу до Китаю (фото з відкритих джерел)

"З 22 по 29 вересня на газопроводі "Сила Сибіру" пройдуть планові профілактичні роботи. На цей період транспортування газу буде тимчасово призупинено", — йдеться у повідомленні російської газової компанії.

У компанії уточнили причину заявивши, що у відповідності з договором купівлі-продажу газу між "Газпромом" і китайською компанією CNPC профілактичні роботи на східному газогоні проводяться два рази на рік, а саме осінню та весною.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що тихий союзник відвертається від Путіна. Два турецьких приватних банки Isbank і Denizbank, які вважаються одними з найбільших у Туреччині, оголосили в понеділок, 19 вересня, про припинення роботи з банківськими картками від російської платіжної системи "Мир", якою Москва почала користуватися після виведення з Росії Visa і Mastercard. За даними агентства Reuters, рішення турецьких банків є результатом введення Мінфіном США 15 вересня санкцій проти виконавчого директора Національної системи платіжних карток Росії. Минулого місяця Міністерство фінансів США надіслало листа великим турецьким компаніям, попереджаючи, що їм загрожують штрафи, якщо вони підтримуватимуть торгові відносини з російськими компаніями, які потрапили під санкції. Isbank зазначив, що намагається вести свої справи відповідно до законодавства країни та міжнародних правил і принципів ведення бізнесу".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/gazprom/921
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини