Головна Новини Світ Росія Генерал Суровікін є VIP-арештантом СІЗО Матроська тиша: подробиці його зникнення
commentss НОВИНИ Всі новини

Генерал Суровікін є VIP-арештантом СІЗО Матроська тиша: подробиці його зникнення

Цей генерал може знаходитись в спецблоці Матроської тиші в СІЗО 99/1

10 липня 2023, 20:02
Поділіться публікацією:

Один з відомих  представників російського командування — генерал Сергій Суровікін дотепер  не з'явився  серед публіки  опісля нещодавнього, так званого  повстання  "Вагнера". Говорять, що він  можливо знаходиться в СІЗО.

Генерал Суровікін є VIP-арештантом  СІЗО Матроська тиша: подробиці  його зникнення

Суровікін може перебувати в одному із СІЗО (фото з відкритих джерел)

Як інформують представники проєкту "ВЧК-ОГПУ",  цей вищий військовий посадовець  може  знаходитись в спецблоці  Матроської тиші в СІЗО 99/1.

"Серед VIP-арештантів сьогодні почала "гуляти" інформація, ніби Сергій Суровікін наприкінці минулого тижня заїхав до СІЗО 99/1 (спецблок Матроської тиші)", — стверджують автори цього повідомлення.

Проте,  не дивлячись на оприлюднені дані, представникам "ВЧК-ОГПУ допоки не вдалось  підтвердити  своє   повідомлення. Абсолютно точним  залишається тільки те, що у своєму помешканні  згадуваний генерал так і не з'явився.

За якийсь час  рідні  прокоментували зникнення Сергія Суровікіна.  Вони сказали з цього приводу зовсім  небагато.

"Ми молимося за нього", — відповіли члени родини  Суровікіна його друзям.

Нагадаємо, що Коментарі інформували про те, що "Поламані ребра": стало відомо, чому Суровікін не виходить на публіку.Російський генерал  Сергій Суровікін,  якого ще називають  "сирійський м'ясник", не  з’явився  в середовищі політиків та  посадовців  з часів  невдалого  маршу справедливості, організатором якого був ватажок  ПВК "Вагнер" Євген  Пригожин.  Як подейкують, його  заарештували. Telegram-канал Генерал СВР,  що часто оприлюднює  інсайди з  кремлівських подій, написав,  що Суровікін "відновлюється після допиту з пристрастю".Як стверджують на каналі, до Суровікіна  застосовували не тільки  так звані, моральні  заходи.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/vchkogpu/39856
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини