Головна Новини Світ Росія "Поламані ребра": стало відомо, чому Суровікін не виходить на публіку
commentss НОВИНИ Всі новини

"Поламані ребра": стало відомо, чому Суровікін не виходить на публіку

Суровікіна нібито "допитували з пристрастю", він досі приходить до тями

6 липня 2023, 22:40 comments1065
Поділіться публікацією:

Російський генерал  Сергій Суровікін,  якого ще називають  "сирійський м'ясник", не  з’явився  в середовищі політиків та  посадовців  з часів  невдалого  маршу справедливості, організатором якого був ватажок  ПВК "Вагнер" Євген  Пригожин.  Як подейкують, його  заарештували. Telegram-канал Генерал СВР,  що часто оприлюднює  інсайди з  кремлівський подій, написав,  що Суровікін "відновлюється після допиту з пристрастю".

"Поламані ребра": стало відомо, чому Суровікін не виходить на публіку

Сергій Суровікін (фото з відкритих джерел)

Як стверджують на каналі, до Суровікіна  застосовували не тільки  так звані, моральні  заходи, а й фізичний вплив.

"Так, гематоми на обличчі вже практично пройшли і при правильно накладеному гримі опального генерала можна демонструвати публіці. Однак президенту радять ще трохи почекати, оскільки через три поламані ребра у Суровікіна скуті рухи, а через травму м'язів сіднично-великогомілкової групи внаслідок побиття він досі не може сидіти. Але, як варіант, пропонують дати йому сильне знеболювальне", — пишуть в інформації.

До слова, російський президент Путін нібито ще не  виніс рішення  про подальшу долю "сирійського м’ясника".  

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Росії трьох генералів підозрюють у допомозі Пригожину під час бунту. В Російській Федерації  трьох представників тамтешнього генералітету  підозрюють в  тому, що вони допомогли бунтівному  керівнику  ПВК "Вагнер" Євгену Пригожину.  В їх числі  і генерал російської  армії  Сергій Суровікін, якого  називають  "сирійський м'ясник". Сергій Суровікін ніби зізнавсь, що допоміг Євгенію Пригожину  під час етапу підготовки  бунту, але  зараз він розкаюється. За  інформацією каналу, 28 червня  господар Кремля  Володимир Путін, знаходячись на Валдаї,  заслухав доповіді та провів в режимі відеозв'язку декілька нарад. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини