Головна Новини Світ Росія Голова зовнішньої розвідки РФ Наришкін зробив заяву щодо військ Франції в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Голова зовнішньої розвідки РФ Наришкін зробив заяву щодо військ Франції в Україні

Директор зовнішньої розвідки РФ Сергій Наришкін у коментарі російським ЗМІ повідомив про те, що начебто Франція готує свій військовий контингент для відправки в Україну

19 березня 2024, 18:16
Поділіться публікацією:

Сергій Наришкін повідомив пропагандистським ЗМІ про те, що президент Франції Еммануель Макрон готується відправити своїх військових на війну в Україну.

Голова зовнішньої розвідки РФ Наришкін зробив заяву щодо військ Франції в Україні

Сергій Наришкін

Більше того, за його інформацією, начебто на першому етапі Франція має на меті відправити в Україну 2 000 своїх військових. Звідки в нього така інформація, Наришкін не пояснив. Втім він заявив, що французькі військові, які прибудуть в Україну, стануть "легітимною та пріоритетною ціллю" для російських окупантів.

При цьому у російських військових пабліках розповсюджується інформація про те, що начебто російський диктатор Володимир Путін уже провів зустріч із Наришкіним, на якій обговорив ймовірну відправку французьких військових в Україну. За їх інформацією, Путін вимагав від Наришкіна посилити роботу російської розвідки у Франції на тлі заяв Макрона про можливість відправки військового контингенту в Україну.

До слова, як відзначив політолог Тарас Загородній, сьогодні Франція смілива як ніколи не було, за дивним збігом обставин, коли Україна почала системно нищити російські НПЗ, а два роки тому ще на початку вторгнення той самий Макрон вмовляв українців здатися разом з Шольцем та Драгі.

"Це не добре та не погано. Так побудований світ. Вірять у "мисливців" та їм допомагають. "Жертвам" ні.  Коли у України будуть тисячі ракети дальністю 1500-2000, десятки тисяч дронів власного виробництва такої ж дальності та багато чого іншого багато хто різко захоче з нами дружити. Навіть хтось буде називати нас "братами". Бо з сильними хочуть дружити та в них готові інвестувати",
— підкресли політолог.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Франція останнім часом вибрала дуже правильну комунікацію із Кремлем і почала діяти, використовуючи його методи.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини