Головна Новини Світ Росія Головам бойовиків ОРДЛО вручили партквитки «Єдиної Росії»
commentss НОВИНИ Всі новини

Головам бойовиків ОРДЛО вручили партквитки «Єдиної Росії»

Лідери угруповань «ЛНР» і «ДНР» Леонід Пасічник і Денис Пушилін отримали партквитки російської партії влади «Єдина Росія»

5 грудня 2021, 11:20
Поділіться публікацією:

Цієї суботи, 4 грудня, голова партії "Єдина Росія" Дмитро Медведєв видав партійні квитки головам самопроголошених Донецької та Луганської народних республік ("ДНР" і "ЛНР") Денису Пушиліну та Леоніду Пасічнику.

Головам бойовиків ОРДЛО вручили партквитки «Єдиної Росії»

Голови "ДНР/ЛНР". Фото: Олександр Мірідонов, "Коммерсант"

Повідомляється, що квитки партії влади Російської Федерації були вручені деяким очільникам регіонів і депутатам Держдуми РФ.

Урочиста церемонія вручення партквитків відбулася перед відкриттям третього, кінцевого етапу з'їзду "Єдиної Росії". На ньому повинні були переобрати керівні та центральні органи партії.

Нагадаємо, що до лав партії керівної у РФ "Єдиної Росії", керує якою фактично Володимир Путін, тепер набирають мешканців окупованої частини Донбасу (ОРДЛО). Що відбувається, чому і до чого це може призвести? Чому не посилюють санкції, адже Росія порушує Мінські угоди? У цих питаннях в інтерв'ю нашому порталу розбиралися експерти.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що, за словами прессекретаря МЗС Олега Ніколенка, російська влада намагається отримати максимальні дивіденди на українських територіях, що зазнали військової агресії. Україна вже оприлюднила відповідні заяви щодо невизнання російських документів, які нав'язуються місцевим жителям.

Читайте також, президент України Володимир Зеленський зазначив, що Кремль просто намагається перетворити мешканців на ОРДЛО на рабів, використовуючи людей у своїх цілях для утримання влади у Росії. Участь українців з ОРДЛО у виборах до Держдуми є елементом паспортизації. За його словами, те, що замишляє Росія, інакше як "рабством" назвати не можна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини