Головна Новини Світ Росія Гончаренко відповів Медведєву на статтю про Україну: вас запхнули в Радбез і взагалі забули, а ви й раді
commentss НОВИНИ Всі новини

Гончаренко відповів Медведєву на статтю про Україну: вас запхнули в Радбез і взагалі забули, а ви й раді

Гончаренко жорстко відповів Медведєву на статтю про Україну

11 жовтня 2021, 11:35
Поділіться публікацією:

Дмитро Медведєв написав статтю про Україну, в якій зробив акцент на тому, що контактувати з українською владою немає ніякого сенсу, оскільки вона у прийнятті своїх рішень несамостійна. Як інформує видання "Коментарі", коментуючи новину, нардеп Олексій Гончаренко зазначив у себе в телеграм, по факту в Кремлі зарядили нову методичку і навіть розбудили Медведєва, щоб статтю написав. Основний акцент — Україна не здатна вести переговори, хочемо говорити з США.

Гончаренко відповів Медведєву на статтю про Україну: вас запхнули в Радбез і взагалі забули, а ви й раді

Дмитро Медведєв. Фото з відкритих джерел

"Почитавши статтю, згадав Оруелла. Медведєв одночасно кричить про втрату Україною суб'єктності й канючить: "Ну, не проводьте "Кримську платформу". Ми ніби втратили суб'єктність, але як би не втратили. Що це, автор? Мариш? Пане Медведєв, можу описати втрату особисто вашої суб'єктності. Ось вас запхнули в Радбез і взагалі забули. А ви й раді. Спите там на засіданнях і лише зрідка очі відкриваєте. Поїсти, кудись сходити й статтю написати раз на 10 років", — написав Гончаренко.

Він додає, нічого нового Медведєв не придумав, Росія давно нав'язує свою вигадку і закликає спілкуватися про Україну без неї. Ось і зараз нашу країну за очі називають васалом. Замість неї хочуть поспілкуватися з "сюзереном". Але одна річ не змінюється: РФ не здатна бути суб'єктною. Якщо дивитися на зовнішню політику Москви, легко не помітити розбиту країну, приховану за цими амбіціями. А росіяни хмиз збирають, поки "Газпром" в Європу газ качає.

"І зараз я не бачу людей, готових спілкуватися з Кремлем на рівних. Адже для початку потрібно опуститися до його рівня. Але нічого, нехай повторять свою казочку ротами Соловйова і Симоньян по 10 разів — може, хоч самі в неї повірять", — резюмував нардеп.

Також читайте раніше на порталі "Коментарі" — Медведєв вважає безглуздими контакти з українською владою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини