Головна Новини Світ Росія Грав разом із Зеленським: ще один російський актор "перевзувся" та повіз на Донбас гуманітарку окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Грав разом із Зеленським: ще один російський актор "перевзувся" та повіз на Донбас гуманітарку окупантів

Актор Павло Дерев'янко "перевзувся"

9 жовтня 2023, 23:20 comments5832
Поділіться публікацією:

Популярний   стендап-комік з РФ Олександр Незлобін, що відразу осудив  війну, розв'язану  Путіним, та залишив  країну-агресорку, висловивсь, як "перевзувся" його  давній знайомий ‒ актор Павло Дерев'янко.

Грав разом із Зеленським: ще один російський актор "перевзувся" та повіз на Донбас гуманітарку окупантів

Актор Павло Дерев'янко (фото з відкритих джерел)

Кілька  років тому  Дерев’янко засудив злочинну  путінську  владу і підтримав  відомого "опозиціонера"  з РФ Олексія Навального. Коли почалось  повномасштабне вторгнення, актор довгий час  не висловлювавсь  з цього приводу, але  влітку цього року приїхав на територію тимчасово окупованого Донбасу, саме туди  доставив  "гуманітарну" допомогу для терористів.

Що цікаво, саме Павло  Дерев'янко більш, як  десять  років тому знімавсь  у фільмі "Ржевський проти Наполеона" ‒  в другій  головній ролі там  знімавсь  теперішній  український президент  Володимир Зеленський. Після  розповіді Олександра Незлобіна, згадуваний там Дерев'янко  запевнив, що ніякого тиску не було  і так звану "ДНР" він відвідав, бо мав таке  особисте  бажання.

"Ми з Сашком знайомі особисто. Але я ніколи ні з ким не сварився. З ним — в тому числі. Я їздив в Донбас з власної волі і висловив таким чином свою людську і громадянську позицію", – сказав  російський актор.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російський актор родом із Запоріжжя поїхав розважати окупантів на ДонбасіВідомий артист з РФ  Гоша Куценко родом  з Запоріжжя.  Коли був малим,  його сім'я переїхала до Львова, де  він  вчився  і здобув вищу освіту. 24 лютого  минулого року в соціальних мережах  він виставив відеоролик, де  згадує  про своє коріння.

Далі Куценко мовчав  більш, як  півтора року, займався   власною творчістю і  при цьому  ігнорував війну на своїй батьківщині.  Актора   віднесли до  "мовчунів", але  закривавлені  рублі для  Гоші  виявились  більш  привабливими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини