Головна Новини Світ Росія Гроші не скінчаться: Росія забезпечена на роки війни, стверджує Гетманцев
commentss НОВИНИ Всі новини

Гроші не скінчаться: Росія забезпечена на роки війни, стверджує Гетманцев

За останніми даними, Росія накопичила значні фінансові резерви, що її оборонний бюджет на 2024 рік складає 5,3 трильйона рублів

сьогодні, 19:01
Поділіться публікацією:

Не варто сподіватися на економічне падіння Росії як засіб завершення війни. Голова податкового комітету, Данило Гетманцев, попереджає, що фінансові ресурси країни-агресора залишаються на вражаюче високому рівні. За його словами, федеральний бюджет РФ у 2024 році передбачає зростання доходів на 20%, що дозволяє Росії не тільки підтримувати, але й збільшувати військові витрати.

Гроші не скінчаться: Росія забезпечена на роки війни, стверджує Гетманцев

Росія продовжує фінансування війни на повну

"Не треба тішити себе ілюзіями і розраховувати на те, що росія готова завтра впасти у зв'язку з тим, що не матиме фінансів. Фінанси є. У них дуже серйозна ресурсна подушка, яка здатна втримувати їх ще досить довго", — зазначив Гетманцев

За останніми даними, Росія накопичила значні фінансові резерви, що її оборонний бюджет на 2024 рік складає 5,3 трильйона рублів, що на 36% більше, ніж у попередньому році.

Росія також навчилася ефективно обходити міжнародні санкції, зокрема ті, що стосуються фінансового сектору. Нафтогазові доходи, які є значною частиною бюджету, у 2024 році складуть близько 11 трильйонів рублів. 

Читайте також на порталі “Коментарі” — Сенатор-республіканець Марко Рубіо, який займає впливову позицію в Комітеті розвідки Сенату США, вважає, що колишній президент Дональд Трамп прагне посилити позиції України у мирних перемовинах з Росією.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що під час зустрічі з президентом Володимиром Зеленським кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп пообіцяв надалі підтримувати Україну у протистоянні російській агресії, якщо отримає перемогу на президентських виборах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини