Головна Новини Світ Росія Грузія відповіла на інформацію про відновлення авіасполучення з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Грузія відповіла на інформацію про відновлення авіасполучення з Росією

У Грузії заперечили відновлення рейсів до Москви.

15 квітня 2023, 21:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

14 березня на сайті московського аеропорту "Внуково" з’явилась інформація про прямий рейс до столиці Грузії. Однак згодом рейс зник. Агенція цивільної авіації Грузії заперечило, що відновлювало авіасполучення з Росією. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання News Georgia.

Грузія відповіла на інформацію про відновлення авіасполучення з Росією

Російський пасажирський літак. Фото з відкритих джерел

На російському сайті аеропорту "Внуково" повідомили про рейс Москва – Тбілісі, який мав бути щоденним. Однак, згодом інформація про такий авіамаршрут зникла. Служби аеропорту повідомили, що це технічні несправності на сайті, а рейс був доданий помилково.

Однак такі дії насторожили грузинів. Агенція цивільної авіації Грузії випустила офіційну заяву, де спростувало відновлення рейсів між країнами.

"Наголошуємо, що між Грузією та Росією пряме регулярне авіасполучення не здійснюється і статус кво не зміниться", — повідомили у пресслужбі грузинської агенції.

Деякі громадяни Грузії вказують, що це можлива провокація, яка мала на меті перевірити громадську думку щодо відновлення авіасполучення між країнами. Нещодавно грузинська влада повідомляла про можливість відновити прямі рейси між країнами, проте опозиція та громадськість різко заперечили таким ідеям.

Нагадаймо, що авіасполучення між країнами було скасоване у 2019 році. Тоді російський депутат від комуністичної партії РФ Сергій Гаврилов виступив у грузинському парламенті, чим спровокував протести та заворушення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Блінкен розповів, як витік розвіданих вплинув на співпрацю США з союзниками.

Також "Коментарі" писали про несподівану роль Угорщини на війні в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини