Головна Новини Світ Росія Гурт «Пікнік» після теракту у «Крокусі» дає концерт у Москві. Цинічне пояснення
commentss НОВИНИ Всі новини

Гурт «Пікнік» після теракту у «Крокусі» дає концерт у Москві. Цинічне пояснення

Російський гурт «Пікнік», перед виступом якого в «Крокус Сіті Холі» стався теракт, оголосив у Телеграмі, що таки виступить у Москві з концертом

3 квітня 2024, 18:38
Поділіться публікацією:

Гурт "Пікнік" у своєму Telegram-каналі анонсував нову дату проведення березневого концерту, який не відбувся у Москві через терористичну атаку.

Гурт «Пікнік» після теракту у «Крокусі» дає концерт у Москві. Цинічне пояснення

Теракт у "Крокусі"

Музиканти подякували всім жителям Санкт-Петербурга, який 27 березня прийшли на їхній концерт, на якому вшанували пам'ять загиблих під час теракту.

"Те, що ми пережили і переживаємо, — це наш спільний біль. Але ніхто і ніщо не зможе зламати культуру, терапія музикою — це те, що зараз потрібне всім нам"
, — написали музиканти.

За інформацією членів гурту, концерт відбудеться 1 червня на майданчику Live Arena у Москві. Куплені на 22 та 23 березня квитки залишаються дійсними на нову дату.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що 22 березня перед виступом гурту "Пікнік" у "Крокус Сіті Холі" четверо чоловіків, озброєних автоматами, відкрили вогонь по відвідувачах, а пізніше продовжили напад усередині концертного майданчика. Теракт став найбільшим у Росії з часів трагедії у Беслані.

Відповідальність за теракт взяли на себе радикальні ісламісти, але Росія все ж таки намагається "прив'язати" в ньому Україну. Зокрема, голова Ради безпеки країни-агресора Микола Патрушев заявив , що розслідування показує, що нібито до теракту причетні українські спецслужби. Він згоден з тим, що теракт вчинили ісламісти, підкресливши, що саме в США придумали і створили ІДІЛ, Аль-Каїду та інші терористичні формування. Патрушев додав, що нібито важливо встановити замовника теракту у "Крокусі".

Раніше кремлівський диктатор Володимир Путін доручив визначити бенефіціарів теракту та притягти їх до відповідальності. При цьому він також натякнув, що до теракту можуть бути причетні Україна та Захід.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

3 квітня 2024, 18:38

Для них це так само піар, як для Фюрера, рейтинги якого зросли з початком юдейсько-путинської кризи.


Новини