Головна Новини Світ Росія Хімія не бере: російський журналіст поділився тривожними новинами про свою боротьбу з раком
commentss НОВИНИ Всі новини

Хімія не бере: російський журналіст поділився тривожними новинами про свою боротьбу з раком

Отар Кушанашвілі хворіє на рак, але стійко переносить усі випробування.

11 серпня 2024, 23:25
Поділіться публікацією:

 Телеведучий і журналіст Отар Кушанашвілі, який відкрито засудив напад Росії на Україну, був госпіталізований у важкому стані через онкологічне захворювання. Наразі він проходить лікування в одній із лікарень Москви, яка контролюється терористичною владою. Попри складний стан, Кушанашвілі зберігає своє життєлюбство і навіть жартує про своє здоров'я.

Хімія не бере: російський журналіст поділився тривожними новинами про свою боротьбу з раком

Отар Кушанашвілі (фото з відкритих джерел)

Він поділився новинами про своє лікування, зазначивши, що навіть хіміотерапія не може подолати його оптимізм. "Приїхали в Національний медичний центр. Тут навіть фонтанчики є. Люди приходять, щоб провітритися і зустрітися з рідними. Я хвалюся тим, що мене навіть хіміотерапія не бере," – повідомив журналіст.

Нагадаємо, що 20 червня 2024 року Отар Кушанашвілі був госпіталізований у Красногорську. Спочатку йому діагностували гостру непрохідність кишківника, але згодом лікарі виявили рак цього органу.

Також "Коментарі" писали про те, що стан відомого російського журналіста погіршивсяТелеведучий і журналіст Отар Кушанашвілі, який засудив напад Росії на Україну, перебуває в критичному стані після госпіталізації. Російські пропагандистські ЗМІ повідомляють, що у нього почався небезпечний для життя перитоніт. 

За даними російського пропагандистського телеграм-каналу Mash, Кушанашвілі було двічі прооперовано: спочатку йому очищали організм, потім вирізали половину шлунка через непрохідність кишечника. Попереду ще одне хірургічне втручання. Джерело з близького оточення повідомляє, що зараз журналіст перебуває в реанімації на штучній вентиляції легенів (ШВЛ). Він приходить до тями, але не може говорити. "Рухами й очима заспокоює близьких, іронізує над своїм станом, проситься додому. Артист не стежив за здоров'ям і довго ігнорував лікарів, тому ось", — повідомляють пропагандисти.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини