Головна Новини Світ Росія Почалося критичне запалення: стан відомого російського журналіста погрішився
commentss НОВИНИ Всі новини

Почалося критичне запалення: стан відомого російського журналіста погрішився

Отар Кушанашвілі наразі бореться за своє життя

28 червня 2024, 23:20 comments2977
Поділіться публікацією:

 Телеведучий і журналіст Отар Кушанашвілі, який засудив напад Росії на Україну, перебуває в критичному стані після госпіталізації. Російські пропагандистські ЗМІ повідомляють, що у нього почався небезпечний для життя перитоніт.

Почалося критичне запалення: стан відомого російського журналіста погрішився

Отар Кушанашвілі (фото з відкритих джерел)

За даними російського пропагандистського телеграм-каналу Mash, Кушанашвілі було двічі прооперовано: спочатку йому очищали організм, потім вирізали половину шлунка через непрохідність кишечника. Попереду ще одне хірургічне втручання.

Джерело з близького оточення повідомляє, що зараз журналіст перебуває в реанімації на штучній вентиляції легенів (ШВЛ). Він приходить до тями, але не може говорити. "Рухами й очима заспокоює близьких, іронізує над своїм станом, проситься додому. На нього чекає третя операція — видалення злоякісної пухлини з кишечника. Артист не стежив за здоров'ям і довго ігнорував лікарів, тому ось", — повідомляють пропагандисти.

Також зазначається, що після відновлення Кушанашвілі буде переведений в онкологічний центр у Москві.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російський журналіст, який засудив напад РФ, потрапив до реанімації. Один з російських пропагандистських телеграм-каналів   повідомив про те, що в терористичній РФ госпіталізований в один з медичних закладів  телеведучий і журналіст Отар Кушанашвілі, що  засуджує  війну  Росії в Україні.

Як  інформує телеграм- канал Mash,  відомий телеведучий був госпіталізований в місті в Красногорську Московської області. Цю інформацію  журналістам підтвердив  продюсер Кушанашвілі. Йому поставили діагноз: асцит напружений (скупчення рідини в животі).  Тепер шоумен у реанімації, проте при свідомості.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/mash/55440
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини