Головна Новини Світ Росія Хочеш Новий рік в ресторані - покажи негативний тест на коронавірус: в Московській області нове правило
commentss НОВИНИ Всі новини

Хочеш Новий рік в ресторані - покажи негативний тест на коронавірус: в Московській області нове правило

Постанова опублікована на сайті адміністрації області

11 грудня 2020, 20:28
Поділіться публікацією:

У Підмосков'ї охочі відвідати розважальні заклади на Новий рік і Різдво зобов'язані пред'явити негативні результати тестування на коронавірус. Такі вимоги до жителів Московської області ввів губернатор Андрій Воробйов на законодавчому рівні, оформивши їх у вигляді постанови. Нормативний акт опубліковано на сайті влади регіону.

Хочеш Новий рік в ресторані - покажи негативний тест на коронавірус: в Московській області нове правило

Відомо, що вимоги будуть діяти з 31 грудня цього року протягом десяти днів. Крім того, цим же документом в регіоні продовжені карантинні обмеження. Відомо, що в Московському регіоні не можна залишати своїх будинків людям старше 65 років, людям з хронічними захворюваннями, все учні перебувають на "дистанційці". Також обмежені всі заходи масового і культурного характеру.

Раніше "Коментарі" писали про те, що у Владивостоці відбулася масова дорожньо-транспортна пригода, що призвело до кількох постраждалим і однієї смерті. Так, зі зведення правоохоронців і слів очевидців стало відомо, що "винуватцем" аварії стало вантажний транспортний засіб — бетонопомпа. По всій видимості, в автомобіля була несправна гальмівна система — перед в'їздом на міст через річку водій не впорався з керуванням, врізався в кілька легкових транспортних засобів, протаранивши їх.
Крім того, стало відомо, що вірусологи нарахували 12 тис. мутацій коронавірусу. Його зміни обумовлюються необхідністю розмноження, взаємодією з іншими вірусами та захисними силами господаря, в чий організм він впроваджується.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини