Головна Новини Світ Росія Хочуть бути на одному полі бою з Росією: у Путіна з'явився союзник у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Хочуть бути на одному полі бою з Росією: у Путіна з'явився союзник у війні

У КНДР зголосилися бути на одному полі бою з Росією

27 січня 2023, 18:00 comments5702
Поділіться публікацією:

Сестра північнокорейського диктатора Кім Йо Чжон розкритикувала допомогу США та заявила про вічну підтримку КНДР Росії. Про це пише портал "Коментарі" з посиланням на Корейське центральне інформаційне агентство.

Хочуть бути на одному полі бою з Росією: у Путіна з'явився союзник у війні

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

Кім Йо Чжон зазначила, що США та Захід нібито не мають права допомагати Україні, оскільки таким чином "руйнують світ у всьому світі, а також регіональну стабільність".

"Якими б злими не були імперіалістичні союзники, вони ніколи не зможуть зламати героїчний дух російської армії та народу з його високим патріотизмом, упертістю та сильним духом", — зазначила Кім Йо Чжон.

Водночас, дівчина додала, що її країна спонсор-тероризму буде вічним союзником для Росії і стоятиме з російськими окупантами "на одному полі бою".

Варто зазначити, що Росія постійно озвучує слова підтримки режиму Північної Кореї. Так російські пропагандисти вважають, що Кремль може передати Північній Кореї зброю для удару по США та інших країнах Заходу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Байден дав відповідь – чи готові обговорювати з Україною передачу винищувачів F-16.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у своєму зверненні до українців президент України Володимир Зеленський подякував партнерам за створення танкової коаліції. Цього дня стало відомо, що підійдуть німецькі танки Leopard 2, а також американські M1 Abrams. На думку Зеленського, ми маємо розширювати нашу співпрацю і в артилерії, а також вийти на постачання літаків для України. Щодо танків – важливі швидкість та обсяг. Про що говорять останні рішення наших закордонних партнерів? Чого чекати на всіх фронтах у найближчому майбутньому ? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

vvvv

27 січня 2023, 18:22

Розпродаж! Норвежська Термобілизна для українських холодів (лише 690 грн.)-----> https://e.vg/ntech


Новини