Головна Новини Світ Росія Хороша росіянка: журналістка Латиніна цинічно пропонує обстрілювати Україну вночі і називає причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Хороша росіянка: журналістка Латиніна цинічно пропонує обстрілювати Україну вночі і називає причину

Російська журналістка Латиніна намагається виправдати удар РФ по Охматдиту.

9 липня 2024, 22:10 comments2725
Поділіться публікацією:

 8 липня російські окупанти завдали ракетного удару по Києву, внаслідок чого загинули десятки людей, а майже двісті отримали поранення. Проте російська журналістка Юлія Латиніна зробила цинічну заяву щодо цієї трагедії.

Хороша росіянка: журналістка Латиніна цинічно пропонує обстрілювати Україну вночі і називає причину

Юлія Латиніна (фото з відкритих джерел)

Латиніна запропонувала Росії здійснювати ракетні удари по Україні вночі, щоб "зменшити кількість жертв". Вона намагалася переконати, що російські ракети, можливо, летіли не в дитячу лікарню "Охматдит", а на завод "Артем".

"Існує загальноприйнятий міжнародний спосіб зменшення ризику для цивільного населення при подібних ракетних обстрілах: стріляти вночі. Путін стріляв удень. Незалежно від того, навмисне чи не навмисне влучили в лікарню, або не долетіли до 'Артема', стрілянину вдень на випадковість не спишеш", — заявила Латиніна.

Також вона спробувала виправдати це напад тим, що Путін нібито розлютився на Зеленського, який відмовився від "мирних" пропозицій угорського прем'єра Орбана і колишнього президента США Трампа.

"Атака послідувала після відмови Зеленського від пропозиції Орбана/Трампа. Такий товстий натяк", — написала російська журналістка.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що кремлівські пропагандисти визнали, що атаки на мирних мешканців в Україні були не випадкові. Російські пропагандисти відкрито закликають до насильства проти мирного населення України, що підтверджує навмисний характер російських атак на цивільні об'єкти в Україні. Таку думку висловив журналіст Денис Казанський.

За його словами, ті, хто сумнівається у навмисності російських ударів по цивільних об'єктах в Україні, очевидно, не стежать за російським телебаченням.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини