Головна Новини Світ Росія «Хороші руські» познущалися з плану перемоги і обізвали Україну «проблемним активом»
commentss НОВИНИ Всі новини

«Хороші руські» познущалися з плану перемоги і обізвали Україну «проблемним активом»

Собчак заявила, що росіяни не підуть скидати Путіна, а Заходу не потрібний такий проблемний актив, як Україна

сьогодні, 18:12
Поділіться публікацією:

Росіянка Ксенія Собчак розкритикувала план перемоги України у війні із РФ, який сьогодні представив у Верховній Раді президент Володимир Зеленський.

«Хороші руські» познущалися з плану перемоги і обізвали Україну «проблемним активом»

Ксенія Собчак

"Суть оборонного пункта така: потрібно більше ракет, краще ППО, більше допомоги для формування резервів, потрібно більше ракет і дронів, і дозвіл бити західними ракетами (більше, більше ракет!) по російській території. І якщо Україна перекине війну на територію Росії, то "народ одумається". А гарантією незалежності та безпеки України стане членство в НАТО та ЄС", — написала у Телеграмі Собчак.

При цьому вона поцікавилася, що "нового" у плані.

"А ресурс "воювати до останнього українця" незліченний? А навіщо ЄС та Штатам такий проблемний актив зараз? І головне — а росіяни саме "одумаються", так? І підуть хитати режим? Чи на когось іншого підуть? Логіка рівня "відключіть їм нетфлікс, тоді вони скинуть Путіна", – написала Собчак.

Вона також додала, що не бачить жодних перспектив цього плану.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що президент Володимир Зеленський представив у Верховній Раді свій план перемоги, який змусить кремлівського диктатора до миру. При цьому Зеленський назвав Путіна божевільним, який хоче й надалі продовжувати війну. Але, вважає президент, є комплекс заходів, які все ж таки можуть примусити його до миру.

Також "Коментарі" розповідали , що план перемоги Зеленського розкритикували у Держдумі РФ. Там вважають, що Україна хоче втягнути Захід у протистояння з Росією і таким чином розпочати третю світову війну. Розкритикувала план Захарова і звинуватила Зеленського в "українофобії".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/bloodysx/39654

Новини