Головна Новини Світ Росія Хотіла зруйнувати магазин: росіянка влаштувала дебош на Балі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Хотіла зруйнувати магазин: росіянка влаштувала дебош на Балі (ФОТО)

Російські туристи вже не вперше показують свою ідіотську поведінку за кордоном

31 серпня 2023, 17:40
Поділіться публікацією:

Російська туристка на Балі влаштувала істерику в магазині. Жінку затримала поліція. Про це пише видання NusaBali.

Хотіла зруйнувати магазин: росіянка влаштувала дебош на Балі (ФОТО)

На Балі затримали росіянку (фото NusaBali)

У повідомленні йдеться, що інцидент трапився 28 серпня в селі Унгасан. 27-річна громадянка Росії в "важкому стані" почала буянити в магазині. Поліцейські, які прибули на місце, почали вмовляти її вийти на вулицю, щоб та не зруйнувала магазин. Але на вулиці росіянка знову почала буянити -  бігала і знову спробувала зайти в приміщення.

Тож копи одягли на неї наручники та відправили її в лікарню, щоб провести обстеження.

"За словами кількох людей і продавців, жінка буянила і танцювала без видимих причин. Відвідувачі, які робили покупки, тут же розбіглися. Спочатку виникла підозра, що у іноземки депресія", — йдеться в повідомленні.

Видання пише, що дії росіянки порушують спокій і безпеку місцевого населення. Тож за нею тепер  простежить імміграційна служба.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що росіяни облюбували країну ЄС – активно скуповують нерухомість. Громадяни РФ не виступають публічно проти режиму Путіна і не скаржаться на життя в Росії, але при цьому щомісяця купують у Литві кілька десятків одиниць нерухомості, а з початку поточного року придбали в країні вже майже 300 об'єктів. 

Автори матеріалу зазначають, що з початку нинішнього року громадяни Росії купили в Литві 297 об'єктів нерухомості, в основному йдеться про квартири. Також росіяни активно купували литовську нерухомість у 2022 році.

На початку травня в Литві набув чинності закон про те, що купувати нерухомість у країні можуть лише росіяни з видом на проживання. Втім, за перший місяць нововведення це суттєво не змінило тенденцію – у травні громадяни РФ купили лише на 7 об'єктів менше, ніж у квітні.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини