Головна Новини Світ Росія Хто б сумнівався: стало відомо з яким відривом перемагає партія Путіна на виборах в Держдуму РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто б сумнівався: стало відомо з яким відривом перемагає партія Путіна на виборах в Держдуму РФ

"Єдина Росія" перемагає на виборах в Держдуму РФ, комуністи другі

20 вересня 2021, 07:20
Поділіться публікацією:

Як свідчать дані екзит-полів, правляча партія "Єдина Росія" отримує більше 45% голосів на виборах в Державну думу, пристойно відстають комуністи, у них трохи більше 20%. Як інформує видання "Коментарі", про це пише "РБК".

Хто б сумнівався: стало відомо з яким відривом перемагає партія Путіна на виборах в Держдуму РФ

Вибори в Держдуму РФ Фото: iz.ru

Також повідомляється, крім однопартійців президента Росії і забороненої в Україні Комуністичної партії в Держдуму мають непогані шанси потрапити представники ЛДПР на чолі з одіозним Володимиром Жириновським. Їм прогнозують за підсумками підрахунку голосів — 8,7%. Також в Думу, швидше за все, потрапляє партія "Справедлива Росія", їй ставлять 7,9%.

Інші політичні сили, за даними екзит-полу компанії ІНСОМАР, в Думу не проходять.

Зазначимо, вибори в Держдуму РФ проходили протягом трьох днів. Рішення про те, щоб розтягнути голосування в часі було прийнято російською владою, нібито через пандемію коронавірусу. При цьому не обов'язково було йти на виборчі дільниці, щоб віддати свій голос за ту чи іншу партію. Це можна було зробити і онлайн.

Що ж стосується опозиції, то кандидатів, що представляють опозиційні партії, просто не допустили до виборів, причому в хід пішли найрізноманітніші методи. Найпоширеніший спосіб — визнання частини опозиційних партій — екстремістськими рухами. А тих кандидатів, які найбільше виступали проти путінського режиму просто кинули за ґрати, позбавивши можливості брати участь у виборчій кампанії.

Ці вибори в Держдуму РФ пройшли з порушенням безлічі міжнародних норм. У них змогли взяти участь громадяни України, яким Кремль видав паспорта РФ. Зокрема, масово залучалися жителі Донбасу. Для них організували виборчі дільниці в ОРДЛО, а також вивозили автобусами на територію РФ для голосування. У Москві поінформували, що майже 150 тисяч жителів Донбасу взяли участь в "виборах".

Читайте також на порталі "Коментарі" — в партії Путіна зізналися, що Росія окупувала Донбас.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини