Головна Новини Світ Росія Хто із президентів приїде на парад до Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто із президентів приїде на парад до Путіна

Кремль запросив на урочистий захід лідерів країн СНД

8 травня 2023, 15:18
Поділіться публікацією:

Як повідомляє портал "Коментарі", президент Вірменії Нікол Пашинян на запрошення президента Росії Володимира Путіна 8 травня приїде з робочим візитом до Москви. 9 травня він візьме участь у заходах на Червоній площі. Також прибуде до столиці Росії президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв. Як повідомляється, він 8-9 травня здійснить робочий візит до Росії. Цю інформацію у соцмережі підтвердив речник глави держави Руслан Желдібай.

Хто із президентів приїде на парад до Путіна

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Зазначається, що 9 травня на запрошення президента РФ Володимира Путіна Токаєв візьме участь у параді, присвяченому 78-м роковинам перемоги.

Російська сторона запросила на урочистий захід лідерів країн СНД, наголосив Желдібай.

Запрошення взяти участь у святкуванні Дня Перемоги у Москві отримав і президент Туркменії Сердар Бердимухамедов. Чи прийняте запрошення не уточнюється.                                                           

На День Перемоги до Москви влада Росії покликала і президента Таджикистану Емомалі Рахмона. У прес-службі Рахмона, пишуть "Відомості", повідомили, що президент планує брати участь у святкуванні в Душанбе, а рішення про візит до Москви поки не прийнято.

Зазначимо, президент Росії Володимир Путін направив вітальне звернення до Дня перемоги всім лідерам СНД, однак оминув президентку Молдови Маю Санду.

Читайте також на порталі "Коментарі" — яка загроза нависла над Росією — як розуміти заяви Пригожина та ситуацію в Бахмуті.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Путіна знайшли спосіб відстрочити другу хвилю мобілізації: подробиці британської розвідки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Николай

8 травня 2023, 15:11

Слава Украине !!! Если не будет оригинала (путина ) , то это не парад ???


Новини